Illuzionista akarok lenni. Hogy kezdjem?
Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 23:04
2/5 anonim válasza:
Első lépésben,nézz utána,hogy is működik ez.
Aztán tanulj be alap trükköket.Kezzd a legegyszerűbbekkel,fontos az is,hogy ugy add elő ,hogy szórakoztató,izgalmas legyen,ha nem tudod eladhatóan kivitelezni a mutatványt,nem lesz érdekes a műsorod.
Én dolgoztam egy illuzioshowban,igaz csak kis társulat volt,de színvonalas műsoruk volt.
Karizmatikus személyiség,gondolj csak Uri Geller-re.
3/5 anonim válasza:
Ez nem az ezo témakörbe tartozik. Először gyakorolj mindenféle bűvésztrükköt, aztán "specializálódhatsz".
Viszont ha megnéztél egy filmet és hirtelen illúzionista akarsz lenni, akkor jobb ha lemondasz róla, több munka mint gondolnád:)
4/5 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg nekifutásból átmenni a falon.
5/5 hantalka válasza:
Erös koncentráció után átadsz nekem egy nagyobb összeget és illúzió hogy visszaadom.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!