Bűvész akarok lenni, hogy kezdjem el?
Bűvész akarok (nem szeretnék) lenni, de nem érdekelnek a hűde nagy dobozok a cirkuszban, meg ember kettévágás és átszúrása karddal, inkább az "utcai" bűvészet érdekel. Pénzérmés, kártyás, üveges trükkök, hasonlók :)
Valaki adna valami hasznos tippet, hogy kezdjem el?
Sok Így jártam anyátokkal-t nézel? :D:D
Na jó, bocsi. Hát nem tudom, talán van valami tanfolyam, vagy keress videókat a neten, biztos vannak fent.
Egy részt sem láttam az említett műsorból. :)
Tanfolyam nem tudom van-e, majd utánanézek... Videók vannak a neten, de mint tudjuk, a bűvészek nem osztják meg a trükkök magyarázatát, hisz akkor nem is lennének trükkök... :)
először is ezt nézd végig: http://www.youtube.com/watch?v=TmPbO9c3lmc
utána mond hogy akarsz
ha akarsz utána ezt nézd meg: [link]
(Azt a "hoszú vidit mindenféle képpen nézd végig!)
A 2. válaszolónak köszönöm!
A filmet most kihagynám, mert az eddig vetített 2 részből mindkettőt láttam. :)
A második linket majd áttanulmányozom, köszönöm :)
Heló! Javaslom, hogy nézd meg YouTube-on Rodolfo bűvészleckéit és próbáld ki őket. Ha ezek mennek, jöhetnek a nehezebb trükkök, neten szintén elég sok fennvan.
Ezután pedig szerezz be pár alap dolgot: laminlt kártya, trükkös kártya, kisköltségvetésű buherált dolgok... Aztán indulhat a komolyabb foglalkozás.
Már az elején kiderül azonban, hogy megvan-e a szükséges kézügyességed a dologhoz, ha nincs, akkor sajnos szerintem érdemesebb más után nézned, mert ez az egész kulcsa.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!