Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi ez a "haza akarok menni"...

Mi ez a "haza akarok menni" érzés? Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
Heló.Már egy ideje gyötör egy érzés.Nem is tudom nagyon mihez hasonlítani...olyan "nem ide tartozom" féle.Sokszor azon kapom magamat hogy azt mondogatom haza akarok menni ,haza akarok menni ...de hova hiszen otthon vagyok.De mégsem érzem ezt.Próbálom magamban elnyomni nem rá gondolni de mostanában egyre gyakrabban előtör.Van még valaki aki ilyen érzésekkel küzd?Vagy csak én vagyok csavarodott...? Értelmes válaszokat várok köszi :)

2014. jan. 27. 02:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nekem van/volt ilyen.
2014. jan. 27. 07:44
 2/24 anonim ***** válasza:
34%
én a kocsmában vagyok ezzel így, záróra előtt...
2014. jan. 27. 09:49
 3/24 Laylah ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele, annyi különbséggel, hogy bár megszoktam itt, mégsem érzem magam otthon. Nekem az otthon Írország lenne. A kérdésed első részére válaszolva pedig, ez előző életedhez köthető. Ahová az érzés húz, ott éltél (valószínűleg legutóbb, oda a legerősebb a honvágy).
2014. jan. 27. 09:55
 4/24 anonim ***** válasza:
0%
Menj haza. -.-
2014. jan. 27. 10:00
 5/24 anonim ***** válasza:
78%
Nekem már, 50 éve az az érzésem, hogy vagy túl későn, vagy túl korán jöttem erre a világra! Ez a mocskos világ nem érdemli meg, hogy éljek benne! Soha sehol nem éreztem magamat otthon! Már a bőröm sem az enyém! Egyedül a fájdalom az amit magaménak érzek, és ez kiábrándító!
2014. jan. 27. 10:07
 6/24 Laylah ***** válasza:

Patr0n: fogok is, nekem istenkirály lesz, de neked mitől lesz jobb? Külföldről is lehet GYK-zni. :D

Utolsó: sajnálom, és átérzem. Engem egyedül az ikerlángom életet ezen a világon, Ő a célom, amiért küzdök. Más nem nagyon érdekel... :/

2014. jan. 27. 10:37
 7/24 anonim ***** válasza:
utolsó -ismered személyesen is? mitől tudod hogy az ikerlángod? -sokan itt csak bemagyarázzák maguknak.
2014. jan. 27. 10:47
 8/24 Laylah ***** válasza:
Igen, ismerem, 6 éve. Sajnos a körülmények még nem adottak ahhoz, hogy közös életet kezdhessünk, de dolgozunk rajta. Másrészt ezt az ikerláng-dolgot nem nagyon lehet összekeverni semmivel szerintem, sokan mégis azonosítják a szerelemmel. Ez a szerelemnél több.
2014. jan. 27. 10:59
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is érzem, amióta eszemet tudom. 3 éves korom óta keresem az "átjárót." Laylah, jó neked, te legalább tudod, hova akarsz hazamenni. Én még ezt sem tudom, csak azt, hogy szép, szép ez a Föld, meg érdekes is, de nem vagyok rajta otthon...(Csak akkor felejtem el ezt egy időre, amikor hajózom. Lehetőleg tengeren.)
2014. jan. 27. 12:53
 10/24 Laylah ***** válasza:
9: 3 hely van, ahová vágyom, de ebből 1 már nem létezik. És mivel időben Írország a legközelebbi, értelemszerűen oda húzok a legjobban. :)
2014. jan. 27. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!