Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi ez a "haza akarok menni"...

Mi ez a "haza akarok menni" érzés? Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
Heló.Már egy ideje gyötör egy érzés.Nem is tudom nagyon mihez hasonlítani...olyan "nem ide tartozom" féle.Sokszor azon kapom magamat hogy azt mondogatom haza akarok menni ,haza akarok menni ...de hova hiszen otthon vagyok.De mégsem érzem ezt.Próbálom magamban elnyomni nem rá gondolni de mostanában egyre gyakrabban előtör.Van még valaki aki ilyen érzésekkel küzd?Vagy csak én vagyok csavarodott...? Értelmes válaszokat várok köszi :)

2014. jan. 27. 02:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

-Kit látok?

-A leláncolt Prométheuszt látom... önmagamat látom.

2014. jan. 28. 01:55
 22/24 anonim ***** válasza:
15 Nincs a helyén és nem a megfelelő ember mellett van.Ez az érzés azt jelenti.
2014. jan. 28. 06:46
 23/24 anonim ***** válasza:
80%

Ébredő isteniséged tizenkét jele

[link]

"12. Nagyon mély vágy aziránt, hogy Haza térj. Valószínűleg ez a legnehezebb és a legnagyobb kihívást jelentő dolog a számodra az összes többi közül. Érezhetsz egy nagyon mély, mindent elsöprő vágyat arra, hogy elhagyd a bolygót és visszatérj az Otthonba. Ez nem egy ``öngyilkosságra hajlamos'' érzés. Nem haraghoz vagy kudarchoz kapcsolódik. Nem akarsz emiatt nagy felhajtást csapni, vagy jókora drámát kreálni magadnak vagy másoknak emiatt. Van benned egy csendes rész, ami egyszerűen csak Haza akar menni. Ennek az indítéka nagyon egyszerű. Befejezted a karmikus ciklusodat. Teljesítetted az erre az életre kötött szerződéseidet. Készen állsz egy teljesen új létidőre, miközben ugyanabban a testben maradtál. Ez alatt az átmeneti folyamat alatt, egy belső emlékezés ébred benned az iránt, hogy milyen is a túlsó oldalon a lét. Készen állsz-e egy újabb embert próbáló kalandra itt a Földön? Készen állsz-e arra, hogy szembe nézz annak a kihívásával, hogy belépsz az új energiába? Igen, valóban Haza térhetsz most. De ha már ilyen messze eljöttél, és ennyi, de ennyi élet után bűn lenne itt hagyni a befejezése előtt ezt a mozit. Mellesleg, a Szellemnek szüksége van rád itt, hogy segíts másoknak is átkelni az új energiába. Szükségük van egy humán kalauzra, pont olyanra, mint Te, aki már megtette az utazását a régi energiából át az újba. Az ösvény, amin jársz, lehetővé teszi azt, hogy az Új Istenember Tanítójává válhass. Amikor magányos és sötét az utad néha, emlékezz arra, hogy soha sem vagy egyedül."

2014. jan. 29. 20:28
 24/24 A kérdező kommentje:
Utolsó....kicsit kusza amit írtál próbálom megérteni. :)
2014. jan. 30. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!