Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nincs ennyire önbizalmam?

Miért nincs ennyire önbizalmam?

Figyelt kérdés

Mikor elhatároztam h gyúrok, edzek rendszeresen, 2-3 hónap elteltével már éreztem is változást, mind fizikailag feldagadtam, mind éreztem hogy az önbizalmam kicsit nagyobb lett. határozottabb lettem.

de ugyanakkor még ennek ellenére mind végig is bennem marad az a visszahúzó félős oldalam. aminek az okai lehet pszichés lelki eredetűek még gyerekkorból, s ezek mindig eszembejutnak ha ismeretlen helyzetbe kerülök és leblokkolok. Pedig nem lenne rá okom.. van külsőm is hozzá.

Most megint elakarok kezdeni edzeni mert megint visszaesett jócskán az önbizalmam. van valami tippetek, mivel lehetne még önbizalomra építeni ?

2014. ápr. 18. 20:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!