Nincs önbizalmam az életben vajon mitől?
Figyelt kérdés
Sajnos egy ideje nem tudom mi van velem az életem egyre csak rosszabb és rosszabb lesz lehet h csak én látom igy de nem tudom ... Soha nem jön össze semmi és ezt érzem a minden napokban is egyre sűrűben . Közel a szakmunkás vizsgám egy hónap az is nagy teher most a vállam és együtt vagyok egy lánnyal már lassan 8 hónapja elméletileg szeretjük egymást meg minden de néha nem úgy sikerülnek a dolgok gyakran össze veszünk ... és sajnos a sex se megy úgy ahogy kéne lenne hozzám kedvem meg stb... ő is próbál fel izgatni és nem nagyon sikerül és igy sajnos merevedési próblémáim vannak és ennek a stresznek is érzem a hatását 4 éve rendszeresen cigaretázok és 2 éve idő közzönként zölfet is szoktam szivni olyan 1 havonta 1-2 alkalommal . Tanácsotokat és segitségetekem kérném várom ! Privát üzenetet szivesen fogadok2014. ápr. 6. 00:46
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és 17 éves vagyok .
2014. ápr. 6. 00:47
2/2 anonim válasza:
Úgy tűnik, nincs életcélod. Olvass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!