Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Annyira csúnya vagyok és...

Annyira csúnya vagyok és nincs semmi önbizalmam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Èn nagyon-nagyon csúnya vagyok csúnya az arcom nem vagyok vékony rossz rámnénzi, mert görbén megyek és még soha nem tetszettem egy fiúnak sem. A nyom. rek barna hajam nem no kicsit sem. Kis disznószemem van nagy zsióorrom Es tiszta pattanás vagyok. SEMMI önbizalmam, mindig lehajtott fejjel járok és úgy érzem l, hogy mindenki engem néz, nem merek tükörbe nézni és egyszerűen csak elegem van. Utálom magamat! Én soha semmiben nem vagyok jó mindig mindent elrontok semmire sem vagyok jo. Ráadásul most tetszik egy fiú aki nagyon helyes meg a suliba jár de jlhülyeség lenne reménykedni az összes fiú leszarja hogy milyen kedves meg vicces egy lány ha nem szép. És biztos nem én leszek a kivétel mint a filmekben meg a könyvekben amikor a helyes fiu beleszeret a csúnya lányba. A nevemet se tudja. És nem is érdekli . Én nem vagyok senki. Mit kéne tennem, hogy elfogadjam magam és legyen egy kicsi önbizalamam? 14/L
2014. ápr. 9. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
képet
2014. ápr. 9. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát először is ezzel már felkereshetnél egy pszichológust. Ha akarsz beszélgetni róla, megpróbálhatok segíteni, csak írj privátban! :)
2014. ápr. 9. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:

képet!

szerintem csak bemesélted magadnak, hogy csúnya vagy!

2014. ápr. 9. 22:15
 4/9 anonim válasza:
Nyugi én is csúnya vagyok.Ez van de igyekszem kihozni a maximumot.25/l
2014. ápr. 10. 01:25
 5/9 anonim ***** válasza:
küldj képet privátban. 20/L
2014. ápr. 10. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Először is kezdjük ott, hogy mindenkiben van valami szép, és mindenkinek más tetszik. Én sem vagyok egy istennő, de csak azért ismernek, mert nem érdekel,hogy hogy nézek ki. Persze ápolt vagyok, és igyekszek jó öltözködni, de tényleg nem csak ez számít. Ha az utcán bámulnak, nem tudhatjuk miért, de felemelem a fejemet, és csak azért is belenézek a szemükbe. Ne legyen már az, hogy nem merünk kimenni az utcára, mert nem vagyunk olyanok, mint a modellek, vagy a plázacicák az osztályból. Mert igenis mi is itt vagyunk, és a fiúk is meg fogják unni ezt az olcsó stílust, amit sok nő/lány képvisel. Ha szeretnél beszélgetni veled egykorúval, nyugodtan írj! :) 14/L
2014. ápr. 10. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérlek küldj nekem is egy képet, biztos nem vagy csúnya! Nyugi, senki sem tökéletes, nekem is rengeteg pattanásom van. Öltözködj úgy, ahogy neked tetszik és mosolyogj sokat! 15/L
2014. ápr. 10. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:

kéééééép

tuti nem vagy csúnya.....sokan küldtek már, de még nem találkoztam egyel sem aki tényleg az lett volna...... !

2014. ápr. 10. 21:37
 9/9 anonim válasza:

Sminkeled magad?

Nagyon sok önbizalmat tud adni, vegyel pl.: a szemceruza kisebbiti a szemed, ha a hajaddal is baj van akkor egy fodrasz segithet, befesti neked, add valami kremet h szebb legyen. Meglehet oldani.

2017. febr. 17. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!