Először megyek bulizni! Lenne néhány kérdésem, valaki?
Figyelt kérdés
Szóval, 16 éves vagyok, először fogok menni diszkóba, a haverjaim elvisznek a Dokkba. Már nézegettem képeket, megvan a buli szerkóm is, viszont azt látom, hogy egy csomó lánynak nincs táskája. Hova rakják őket?? Illetve van ruhatár a kabátoknak? Mennyire van meleg egy ilyen helyen? Taxival megyünk-jövünk majd, úgyhogy annyira nem kell beöltöznöm, de nem akarok mégis 'túl öltözni. Légyszi, ne röhögjetek ki emiatt. :) Még nem voltam sose bulizni. :)2009. dec. 17. 18:08
1/4 A kérdező kommentje:
A másik életbevágóan fontos kérdésem: mit szoktatok inni? :D 3-4000 Ft elég lesz szerintetek (a taxira már félreraktam)? Azt mondták a fiúk (haverjaim), h lányoknak nem kell sok pénzt vinni, mert mindig meghívják őket. xD Azért én szeretném megvenni magamnak, mert nekem is nehéz volt összegyűjteni, nem vagyok az a pióca. :D
2009. dec. 17. 18:29
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy ,,elkéstem'', de nekem elég szokott lenni 1-ezer forint. Fiú vagyok, de én nem diszkóba szoktam alapozni, mert az rengeteg della.
Ruhatár van, általában 1-300 forint között. Nagyon mleg van bent. 1-400 ember rendesen ,,belihegi''. Rövidujjúba menj mindenképp.
3/4 anonim válasza:
Ja az ital. Vodka-narancs a standard. A 3-4000-redből simán kijön 5-10. Helytől függ.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nem késő, mert ma megyek. :)) Nagyon szépen köszi!!! ^^
2009. dec. 18. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!