16 éves lány vagyok, holnap megyek el először bulizni nagyobb discoba. Mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Barátnőm szerint egy fekete koktélruhát, aminek van egy csillogós nyakbakötős része. Szerintem ez túl elegáns egy ilyen bulihoz. Nézegettem a képeket, de nem nagyon jött az ihlet. Hasonló korú fiatalok válaszait várom, lehet fiú is, hogy neki mi tetszik egy ilyen buliban egy lányon :)2011. jún. 17. 19:45
1/11 anonim válasza:
Hát, minit csak akkor ha bírod a tapert :D
2/11 anonim válasza:
szerintem valami egyberuhát :) iylen huzott aljura gondolok ami kicsit buggyos felöl..vagy esetleg cicanadrág valami kis toppal széles övvela csipődön:) mi ily szoktunk felmenni vagyis hát hasonlo ruhákban:) vagy esetleg farmer miniszoknya toppal:)
3/11 anonim válasza:
te jó ég! egyedül én vagyok az egyszerűbb, farmer+póló híve:D
4/11 anonim válasza:
Szerintem is vagy vmi miniruhát, vagy esetleg farmer szoknya valami csillogós felsővel. Esetleg egy cicanadrág tunikával :)
5/11 anonim válasza:
Hosszú szoknya, kötött kardigán! 82\N
6/11 anonim válasza:
Valami csinos egyberuhát, de könyörgöm, ne olyanokat, amilyeneket manapság mindenki hord... Ne legyen túl mini, túl szexi. Nem hiszem, hogy jól éreznéd magad úgy, hogy minden tizedik percben megpróbál valaki letaperolni, és beszólogat. Vagy vegyél fel egy sortot, szexisebb fölsővel, saruval. A magassarkút nem ajánlom, egész éjjel táncolni fogsz, leszakad a lábad...
7/11 anonim válasza:
Vegyél fel egy farmer rövidnardágot egy csőtoppal. De ne ilyen csilli-villivel, hanem mondjuk egy barackvirág színűvel, halvány kék vagy valami nem olyan átlagos szín mint a rózsaszín, fekete. :) Cipőnek vegyél egy sarut, vagy tornacipőt. Valami kényelmeset. Jó bulizást! :)
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak voltak! Úgy döntöttem maradok az egyszerűnél, nem variálom túl. Felveszek egy tengerkék rövidnadrágot egy világosbarna övvel. A naci egy picit buggyos, de nem túlzottan. És egy fehér ujjatlan felsőt veszek rá. Nagyon meleg van, és ott bent is biztos, hogy meleg lesz. Jól is fogom magam érezni és túlzottan melegem se lesz :)
2011. jún. 18. 14:11
9/11 anonim válasza:
Szerintem is egy kicsit rövidebb ruhát:)
De inkább arra törekedj hogy jól érezd benne magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!