A barátnőim ma mennek bulizni de én nem merek elmenni:S mi hány évesen voltatok először buliba?
Igaz én csak 13 vagyok, de nekem is megvan erről a véleményem...
Szerintem nagyon hülyén néz ki egy lány, főleg ha kiskorú amikor egész este csak vedel és kitudja kiket, miket szed össze. Én tuti nem leszek ilyen...azért, hogy menő legyek nem halok meg májbetegségben meg ilyenekben 20 évesen.
Ha nem érzed, hogy oda tartozol akkor ne menj :). Te legalább nem akarsz 20 évesen meghalni. Ha meg nem hagynak békén továbbra is mondj nemet ha nem szeretnél menni.
13/L
Én is 14 éves vagyok, 13 évesen voltam először discoban. Nem bántam meg, igaz én itt csak a faluban voltam először, nagyon tetszett elég sokat járok most is. De már a közeli városokba is átjárok havonta. Néha iszok is, cigizni nem cigizek csak nagyon nagyon ritkán. Drog eggyátalán nem, de ez mellett is 4es tanuló vagyok. Jah, és szombaton ballagok, gondolom te is mivel 14 éves vagy, szerintem menny el bulizni a 7végén, nem fogod megbánni. :)
puszi
"azért, hogy menő legyek nem halok meg májbetegségben meg ilyenekben 20 évesen"
Jó lenne ezt a nézetet erősíteni a mai fiatalokban.
Azt mondod, hogy nem érzed velük jól magad, nem vagy odavaló... Akkor mi a kérdés? Nem muszáj a barátnők után menni, mint egy birka.
18/L
hagyd őket hadd szedjenek össze minden szart
(itt gondolok pasasokra meg nemi betegségewkre is...)
mi az hogy isznak??? dunába velük! nehogy elmenj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!