Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A 11 éves lányom nagyon...

A 11 éves lányom nagyon szeret rajzolni de sajnos csúnyán rajzol. Hol keressek linket?

Figyelt kérdés
Rákerestem a neten hogy hogyan kell szépen rajzolni de csak nagyon nehezeket találtam persze azok gyönyörűek de először az alapokat kéne megtanulnia például az árnyékolást meg ilyesmiket hogyha láttok ilyesmiket akkor légyszi küldjetek egy linket jó?
2013. dec. 11. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeret rajzolni, keresnék egy rajzszakkört. Ott fokozatosan fejlődne. (a szülő sajnos nem a legjobb korrepetitor, máshogy tanulnak tőlünk.. ha pestiek vagytok privben)
2013. dec. 11. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Elmondom, hogy NINCS LEMARADVA. Én egyáltalán nem tudtam rajzolni mikor 12 évesen a fejembe vettem hogy igen is én meg fogok tanulni. Eleinte pocsék volt. De nagyon sokat gyakoroltam otthon és most már rendesen jó minőségben megy. Még van hová fejlődni, de a szakos rajztanárom aki amúgy elismert könnyen pepipálom. A sikerhez 1% tehetség és 99% kemény munka kell. A tehetség megvan mivel kedvet érez hozzá. Akkor hajrá! Én is a szakkört javaslom, de nekünk nem volt rá pénzünk, ezért otthon kellett képezni magam. Először egyszerűbb rajzokat MÁSOLJON aminél elég a vonaltervezésre odafigyelni és csak 2 dimenziósak. Késöbb rá lehet térni a térre majd az árnyékokra. Onnan pedig a bonyolultabb 3D-sre. Majd ha mindenben pofi akkor újra kell tanulni az egészet, csak fejből.

Sok sikert és kitartást!15/F

2013. dec. 16. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!