A 11 éves lányom nagyon szeret rajzolni de sajnos csúnyán rajzol. Hol keressek linket?
Elmondom, hogy NINCS LEMARADVA. Én egyáltalán nem tudtam rajzolni mikor 12 évesen a fejembe vettem hogy igen is én meg fogok tanulni. Eleinte pocsék volt. De nagyon sokat gyakoroltam otthon és most már rendesen jó minőségben megy. Még van hová fejlődni, de a szakos rajztanárom aki amúgy elismert könnyen pepipálom. A sikerhez 1% tehetség és 99% kemény munka kell. A tehetség megvan mivel kedvet érez hozzá. Akkor hajrá! Én is a szakkört javaslom, de nekünk nem volt rá pénzünk, ezért otthon kellett képezni magam. Először egyszerűbb rajzokat MÁSOLJON aminél elég a vonaltervezésre odafigyelni és csak 2 dimenziósak. Késöbb rá lehet térni a térre majd az árnyékokra. Onnan pedig a bonyolultabb 3D-sre. Majd ha mindenben pofi akkor újra kell tanulni az egészet, csak fejből.
Sok sikert és kitartást!15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!