Milyen a blogom?
Figyelt kérdés
A sztorira vagyok főképp kíváncsi, hogy mit gondoltok róla. Tudom vannak benne helyesírási hibák, ha találtok benne, akkor csak örülök ha figyelmeztettek rá!:)2013. dec. 5. 19:26
1/4 A kérdező kommentje:
landofdemon.blogspot.hu/
Ja itt van....
2013. dec. 5. 19:45
2/4 anonim válasza:
Shanon megrántja a vállát, és belerúg hátulról Doyle gyomrába, amitől Doyle hátra esik. A hátulról gyomorba rúgást azt hogyan kell csinálni?
Ha Shanon csak 30 lépésnyire volt a lányvécétől, akkora távon hogyan adhatja majdnem fel a szolgálatot a lába?
Bocs, de nem olvastam végig. Nem tűnik rossznak, de az ilyenekre figyelj, amiket leírtam. Ha végig írod tisztességgel egy jó kis történet kerekedhet belőle.
3/4 anonim válasza:
Szia! :) Én most regisztráltam a Bloggerbe,és az ÚJ BLOGnál rámegyek,beírok egy sayst,majd a címhez bármit írok ezt adja ki:Sajnáljuk, EZ a blogcím tartózkodás mellett érhető el. Segítenél,kérlek?
4/4 anonim válasza:
nem rossz,jó történet alakulhat ki belőle,de a szóismétlére figyelj;) amúgy jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!