Van egy blogom amit saját magam csináltam, de valamit nem tudok megfejteni kaphatok rávezetést?
Figyelt kérdés
Sok helyen látom azt hogy a fejezeteket külön oldalon meg tudják ézni és ezálltal több fejezetet is létre tudnak hozni.Már rengetegszer próbálkoztam ,de nem sikerűlt segítenétek nekem eben.........kicsit hülye vagyok ezekhez!!! És ne kérdezzétek hogy akkor miért csináltam magamnak egy blogot ,mert a tübbire rájöttem,de erre pont nem!!! Előre is köszönöm a válaszotokat!! Lehetne érthetően mert kicsit szőke vagyok xDD2013. nov. 8. 15:40
1/1 edemmester válasza:
Szia! Szívesen segítenék, de nem teljesen értem hogy mit szeretnél. Le tudnád írni a problémádat egy kicsit részletesebben, esetleg privát üzenetben? Hidd el hogy tényleg segíteni fogok, csak írd le egy kicsit érthetőbben hogy mit is szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!