Minden vágyam egy Laptop, Karácsonyra azt szeretnék dehát szerintem nem lesz belőle semmi. Még is hogyan vegyem rá anyuékat?
Figyelt kérdés
Nos, nekem egy 8 éves Pentium 4es gépem van. Úgy értve 8 éves, hogy 8 éve megvan. És már nagyon únom, szeretnék laptopra váltani. Kicsit azért "irigykedem" arra, akinek van. Unokatesóméknak is van egy szupi laptopjuk pedig ők 3an vannak testvérek! Én meg csak egyke vagyok, még sincs annyi mindenem, mint nekik! A másik unokatesóm egyke, és neki is van saját laptopja..Én is nagyon szeretnék már egyet. Bárhol használhatom, praktikus és nagyon tetszik! Apa semmit sem konyít a gépekhez, és megmondta határozottan hogy ide laptop nemjön! Anya is.. Van kocsihitelünk, apum most nem dolgozik..de nekem minden vágyam egy laptop Karácsonyra, de anyának mondom inkább az ilyeneket..Vajon csoda módjára lehet ebből az egészből mégis valami karácsonyra? Mert én már elképzeltem, ahogy azt kapok karácsonyra és ahh de jó érzés...főleg ha valóra válhatna... :'(2009. nov. 21. 11:36
12/16 anonim válasza:
megértelek.. de minek feltenni ugyanazt a kérdést 2x...előbb nem leszel ezáltal..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__50..
13/16 anonim válasza:
Arra csak 2 válasz érkezett erre meg már 12 biztos ez a fontos .
14/16 anonim válasza:
itt van 1angol oldal ahol reggizni kell és 195 creditet kell gyüjteni5credittel indulsz és napi 2-3 is kapsz nem tudom hogy igaz-e nekem még 20 credit kell.Karira nem lesz meg de meg probálhatod nem vesztesz semmit. [link]
15/16 anonim válasza:
Kicsi az esély rá, hogy karácsonyra kapsz laptopot, főleg, hogy hiteletek is van, apud nem dolgozik és géped is van. Szerintem várd meg, amíg betöltöd a 16-ot, akkor már vállalhatsz diákmunkát, és utána beszéld meg anyukádékkal, hogy amit kapsz a melóért, azzal beszállsz az árába, meg, hogy nem kérsz semmi mást szüli- és névnapodra, vonják össze.
Egyébként attól, hogy másnak van laptopja, nem biztos, hogy jobb neki. Meg egy 15 évesnek szerintem nem olyan fontos. Ha egyetemista lennél, akkor más lenne a helyzet. Bár nem feltétlenül...
16/16 anonim válasza:
Én 16éves vagyok és 12éves korom óta van laptopom. Én nem igazán szeretem:S Elötte sima gépem volt. Az sokkal jobb. Meg fogod bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!