Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Minden vágyam egy Laptop,...

Minden vágyam egy Laptop, Karácsonyra azt szeretnék dehát szerintem nem lesz belőle semmi. Még is hogyan vegyem rá anyuékat?

Figyelt kérdés
Nos, nekem egy 8 éves Pentium 4es gépem van. Úgy értve 8 éves, hogy 8 éve megvan. És már nagyon únom, szeretnék laptopra váltani. Kicsit azért "irigykedem" arra, akinek van. Unokatesóméknak is van egy szupi laptopjuk pedig ők 3an vannak testvérek! Én meg csak egyke vagyok, még sincs annyi mindenem, mint nekik! A másik unokatesóm egyke, és neki is van saját laptopja..Én is nagyon szeretnék már egyet. Bárhol használhatom, praktikus és nagyon tetszik! Apa semmit sem konyít a gépekhez, és megmondta határozottan hogy ide laptop nemjön! Anya is.. Van kocsihitelünk, apum most nem dolgozik..de nekem minden vágyam egy laptop Karácsonyra, de anyának mondom inkább az ilyeneket..Vajon csoda módjára lehet ebből az egészből mégis valami karácsonyra? Mert én már elképzeltem, ahogy azt kapok karácsonyra és ahh de jó érzés...főleg ha valóra válhatna... :'(
2009. nov. 21. 11:36
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
am. 15 éves vagyok...
2009. nov. 21. 11:37
 2/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de ezt meg kell értened. Kocsihitel, ráadásul még munkanélküli is....Valamiből téged is el kell tartani. Nem szabad írigykednek, vársz 1-2 évet, hátha minden a legjobb kerékvágásba jön. És inkább ilyenekkel ne terheld a szüleidet, van elég problémájuk.
2009. nov. 21. 11:44
 3/16 anonim ***** válasza:
Tudom hogy milyen sz*r az ha beleéled magad valamibe és nem kapod meg :( , ezt ne csináld , sajnos nem tul nagy rá az esely hogy kapsz , hisz a legprimitivebbek is 100.000 körül vannak.
2009. nov. 21. 11:49
 4/16 anonim ***** válasza:

kis notebook-ot már 38-40-ért is kaphatnátok....pl.ilyesmit...

[link]

szerintem a mai világban elég általános dolog h.egy 15 évesnek laptopja van...mondd meg a szüleidnek h.a tanulmányaidhoz is fontos..(ami egyébként igaz is lehet)...amúgy meg nem a szüleidnek kell érteni hozzá hanem neked...a későbbiekben hátrányod lehet belőle ha nincs...nemcsak azért mert a barátaidnak esetleg van,hanem mert később pl.felvételi,stb..szükség lehet rá.alkalmazkodni kell a modern világhoz...

próbáld őket meggyőzni-

2009. nov. 21. 11:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen vannak kisnotebookok :D mint az mekkora 7 , vagy 8" kijelzöje van? Sztem olyannak nincs sok értelme , bár lehet hogy a kérdezö máshogy látja és jólenne neki egy olyan is.
2009. nov. 21. 11:52
 6/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem fontos a tanulmányaihoz, mert amúgy van gépe.

Kérdező: Ha annyira nagyon akarod, akkor vállalj nyári vagy diákmunkát és gyűjtsd össze te a pénzt rá. Nem várhatod el a munkanélküli, hitel terhelt szüleidtől, hogy egy egyébként fölösleges dolgot megvegyenek neked. Mert ugye géped az van, csak meguntad... Az élet nem így működik.

2009. nov. 21. 11:53
 7/16 anonim ***** válasza:

11:49 vagyok

igen tudom ezek kisgépek nem tudnak annyit mint egy 200.000-es laptop,de ez is egy alternatíva ha az ár nagyon számít....márpedig gondolom elég fontos..

2009. nov. 21. 11:54
 8/16 anonim ***** válasza:

Szóval 1 fizuból éltek és te még laptopot akarsz karácsonyra? Gondolkodj már el ép ésszel... Ha annyira szeretnél akkor menj el dolgozni. Nekem is úgy lett gépem... 2 hónap meló és megvan.

Persze kaphatnál egy használt, olcsó fajtát de azzal aztán kezdeni sem tudnál semmit annyira gyenge, nem éri meg.

2009. nov. 21. 11:57
 9/16 anonim ***** válasza:

itt van pár érv,ezekkel megpróbálhatod meggyőzni a szülőket

[link]

végső esetben marad a diákmunka,bár ahhoz meg be kell tölteni a 16-ot...:(

2009. nov. 21. 11:58
 10/16 anonim ***** válasza:

nem lehetne h.más rokonokkal együtt vegyenek a szüleid neked?nagyszülők,keresztanya,nagynéni,stb...

igenis jók a hasznnáltak is..bnőmnek pl.az van kb.fél éve és semmi baja vele..nem is látszik h.használt 55.000Ft-ért vette....tudom ez is sok pénz...de mégis jobban jársz így anyagilag.

2009. nov. 21. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!