Minden vágyam egy Laptop, Karácsonyra azt szeretnék dehát szerintem nem lesz belőle semmi. Még is hogyan vegyem rá anyuékat?
kis notebook-ot már 38-40-ért is kaphatnátok....pl.ilyesmit...
szerintem a mai világban elég általános dolog h.egy 15 évesnek laptopja van...mondd meg a szüleidnek h.a tanulmányaidhoz is fontos..(ami egyébként igaz is lehet)...amúgy meg nem a szüleidnek kell érteni hozzá hanem neked...a későbbiekben hátrányod lehet belőle ha nincs...nemcsak azért mert a barátaidnak esetleg van,hanem mert később pl.felvételi,stb..szükség lehet rá.alkalmazkodni kell a modern világhoz...
próbáld őket meggyőzni-
Szerintem meg nem fontos a tanulmányaihoz, mert amúgy van gépe.
Kérdező: Ha annyira nagyon akarod, akkor vállalj nyári vagy diákmunkát és gyűjtsd össze te a pénzt rá. Nem várhatod el a munkanélküli, hitel terhelt szüleidtől, hogy egy egyébként fölösleges dolgot megvegyenek neked. Mert ugye géped az van, csak meguntad... Az élet nem így működik.
11:49 vagyok
igen tudom ezek kisgépek nem tudnak annyit mint egy 200.000-es laptop,de ez is egy alternatíva ha az ár nagyon számít....márpedig gondolom elég fontos..
Szóval 1 fizuból éltek és te még laptopot akarsz karácsonyra? Gondolkodj már el ép ésszel... Ha annyira szeretnél akkor menj el dolgozni. Nekem is úgy lett gépem... 2 hónap meló és megvan.
Persze kaphatnál egy használt, olcsó fajtát de azzal aztán kezdeni sem tudnál semmit annyira gyenge, nem éri meg.
itt van pár érv,ezekkel megpróbálhatod meggyőzni a szülőket
végső esetben marad a diákmunka,bár ahhoz meg be kell tölteni a 16-ot...:(
nem lehetne h.más rokonokkal együtt vegyenek a szüleid neked?nagyszülők,keresztanya,nagynéni,stb...
igenis jók a hasznnáltak is..bnőmnek pl.az van kb.fél éve és semmi baja vele..nem is látszik h.használt 55.000Ft-ért vette....tudom ez is sok pénz...de mégis jobban jársz így anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!