Ég veled, Sláger Rádió! Nektek is hiányozni fog?
Figyelt kérdés
Ízlések és pofonok ugyan különbözőek, de abban mindenki egyetért, hogy az egyik legjobb rádióról van szó. Az ismerősök között ez a rádió a legnépszerűbb, és talán ez az a rádió, amit akkor is hallgathatunk, ha különböző a zenei ízlésünk. Ez senkinek nem zavaró. :)
Remélem, 7 év múlva visszaszerzik a frekit a Neo fm-től!
2009. nov. 18. 23:48
21/24 anonim válasza:
13:34 - Bár én nem szerettem és nem is pontoztam le senkit csak azért, mert szerette, de szerintem nevetséges ezen sírni vagy hőbörögni, hacsak nem a saját állását veszítette így el a válaszoló, de kétlem, hogy az érintettek itt siránkoznának. (ha mégis, akkor szánalmasak)
22/24 anonim válasza:
Én azt hallottam h meg ha meg tudja venni a Roxi rádió frekvenciáját. De nem 100% (jah most látom h már írták bocsi)
Iszonyatosan hiányozni fog, én imádtam. A családban a többiek meg Danubiusosak voltak.
Sajnos nem voltam fennt éjfélig, de akkor is szerettem őket. remélem visszajönnek.
23/24 anonim válasza:
Tegnap este pont úgy alakult, hogy a párommal úton voltunk hazafelé, mikor az utolsó percek teltek. Gyakran hallgattam a Slágert, persze nem csak azt, de én nagyon szerettem. Mikor elhangzottak Heal Edinától az utolsó szavak, és aztán hirtelen csend lett, bizony megkönnyeztem. Rossz érzés volt!
24/24 anonim válasza:
Fog hiányozni, de csak a Bumeráng miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!