Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ég veled, Sláger Rádió!...

Ég veled, Sláger Rádió! Nektek is hiányozni fog?

Figyelt kérdés

Ízlések és pofonok ugyan különbözőek, de abban mindenki egyetért, hogy az egyik legjobb rádióról van szó. Az ismerősök között ez a rádió a legnépszerűbb, és talán ez az a rádió, amit akkor is hallgathatunk, ha különböző a zenei ízlésünk. Ez senkinek nem zavaró. :)

Remélem, 7 év múlva visszaszerzik a frekit a Neo fm-től!

2009. nov. 18. 23:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%
13:34 - Bár én nem szerettem és nem is pontoztam le senkit csak azért, mert szerette, de szerintem nevetséges ezen sírni vagy hőbörögni, hacsak nem a saját állását veszítette így el a válaszoló, de kétlem, hogy az érintettek itt siránkoznának. (ha mégis, akkor szánalmasak)
2009. nov. 19. 13:39
 22/24 anonim ***** válasza:
79%

Én azt hallottam h meg ha meg tudja venni a Roxi rádió frekvenciáját. De nem 100% (jah most látom h már írták bocsi)

Iszonyatosan hiányozni fog, én imádtam. A családban a többiek meg Danubiusosak voltak.

Sajnos nem voltam fennt éjfélig, de akkor is szerettem őket. remélem visszajönnek.

2009. nov. 19. 18:41
 23/24 anonim válasza:
81%
Tegnap este pont úgy alakult, hogy a párommal úton voltunk hazafelé, mikor az utolsó percek teltek. Gyakran hallgattam a Slágert, persze nem csak azt, de én nagyon szerettem. Mikor elhangzottak Heal Edinától az utolsó szavak, és aztán hirtelen csend lett, bizony megkönnyeztem. Rossz érzés volt!
2009. nov. 19. 20:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Fog hiányozni, de csak a Bumeráng miatt!
2009. nov. 24. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!