Akkor most lesz Sláger rádió újra?
Figyelt kérdés
Személy szerint, én nagyon szeretném. A Sláger rádió alakította ki a zenei ízlésemet...Mióta eszemet tudom, Slágert hallgattam.
15/L
2010. júl. 20. 23:19
1/3 anonim válasza:
A Slágerrel az volt a baj, hogy folyamatosan azt mondták, hogy "nálunk változatos zenék vannak", de közben pedig mindig ugyanazt adták, és unalmas volt. A Bumeráng az egyetlen műsor, amelyik lényeges volt az egészből. Nem hiszem, hogy lesz újra Sláger, olyan nagyban különbözik a Neó rádiótól?
2/3 A kérdező kommentje:
eléggé különbözik...
a neo fm ugyanaz nyomja zenei téren, mint a class fm szerintem. ráadásul lassan egyik sem mutatja meg a retró korszak jó zenéit, mert már bumerángban is pussycat dolls szól. arra meg ott a rádió 1
2010. júl. 21. 20:53
3/3 anonim válasza:
Őőő, azt nem tudom, hogy a Class FM-en mi megy, mert az én városomban nincs, Danubius-t sem hallgattam régen, Rádió 1-et sem...A bumeráng kezd ellaposodni szerintem(sajnos)...Amúgy nem az lenne a legjobb, ha az MP3 lejátszódra tennél olyan zenéket, amik neked tetszenek? :)
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!