Tetszik a NEO Rádió, ami a Sláger helyett van?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 19:31
2/19 A kérdező kommentje:
Hát nekem sem. :( Kíváncsi vagyok,azért tetszik-e valakinek?
2009. nov. 19. 19:40
3/19 anonim válasza:
Nem..a Class fm zeneileg nekem nagyon tetszik, de a műsorok gázok.
5/19 anonim válasza:
Nem tudom én elvböl nem hallgatom ezeket az új szarokat.
Most áttérek a Petöfi rádióra nem olyan rosz csak néha van olyan amikor csak diszkós lófosokat adnak.
De szerintem ezeket az újakat is 1-2 hónapon belül ugyan anyian fogják hallgatni.
6/19 anonim válasza:
Zeneileg azért tetszik a két új rádió, mert a Danubiuson szinte percre pontosan lehetett tudni, hogy mikor milyen zene következik és nem volt változatos, mint ahogy promótálták. Véleményem szerint a zenék jók, újak és tényleg változatosak, de a műsorokon van némi kivetnivaló!!!
/egy Sláger-es/
7/19 anonim válasza:
Nekem zeneileg eddig tetszik, a műsorokat nem nagyon hallgattam, mert sok dolgom volt, és nem figyeltem, a híradások eddig korrektek, majd belejönnek. Amúgy meg maradtak ám rádiós hangok. Én nem írnám le. Szerintem egyszerűen csináltak egy vérfrissítést, hogy bedobják az újoncokat a mély vízbe.
8/19 anonim válasza:
NEEEEEM,én helyi adót hallgatok és visszatérek a cd-imre.
9/19 anonim válasza:
Nem Slagert kerunk vissza !
10/19 anonim válasza:
Még nagyon óvatosan fogalmaz mindenki az új adóról, és ez azért van, mert ha nagyon őszinték akarunk lenni, zeneileg várakozáson felüli!Eddig legalább is nagyon jó- alig ismert- számokat lehet hallani. Ez ugye a Slágernél elég nagy hiányosság volt, és ez akkor is így van, ha most csupán megszokásból mindenki a Slágerért kampányol. Hiányoznak a reggeli megszokott hangok (Vogáék), de a zene tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!