Neo Fm Vs Sláger Rádió? Miben különböznek? Nekem ugyanolyannak tűnnek.
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 08:16
1/5 A kérdező kommentje:
A zene pl. mindkét rádión ugyanolyan sz-r.
2010. aug. 10. 08:18
2/5 anonim válasza:
Erről beszéltem akkor amikor itt is ment a sírás, hogy "jaj a Sláger meg Danubius". Most ugyanaz a szar van, csak más a neve. A műsorvezetők is ugyanazok, esetleg a műsor neve más. És már nem is érdekel senkit, hogy mi van a két régi rádióval.
3/5 anonim válasza:
Hát szerintem a zene azért nem ugyanolyan, a slágert szerettem hallgatni, de a neo-n sokkal rosszabb számok mennek...
4/5 A kérdező kommentje:
De folyamatosan ugyanazok a zenék vannak.
2010. aug. 10. 09:10
5/5 anonim válasza:
a spotok is ugyanazok:D csak pl nem azt mondja hogy hírek a danubiuson hanem hogy class :D mintha lenne a gyakorikérdés és átírnák gyakoriválaszra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!