Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ég veled, Sláger Rádió!...

Ég veled, Sláger Rádió! Nektek is hiányozni fog?

Figyelt kérdés

Ízlések és pofonok ugyan különbözőek, de abban mindenki egyetért, hogy az egyik legjobb rádióról van szó. Az ismerősök között ez a rádió a legnépszerűbb, és talán ez az a rádió, amit akkor is hallgathatunk, ha különböző a zenei ízlésünk. Ez senkinek nem zavaró. :)

Remélem, 7 év múlva visszaszerzik a frekit a Neo fm-től!

2009. nov. 18. 23:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Számomra minden rádió egyforma, nem bánom hogy sláger vagy neo vagy bánom is én mi a neve.
2009. nov. 19. 00:19
 12/24 anonim ***** válasza:
50%
Utáltam, szóval háromszoros hurrá, hogy elkussoltatták őket! Nem akarom a Danúbajuszos kérdésedhez is leírni... ugyanígy érzek azzal kapcsolatban is.
2009. nov. 19. 00:25
 13/24 anonim ***** válasza:
44%

Elég szemétség akárhogy is.

Bár direkt jól bekavarnak bennünket hogy igazából mi is volt. Van aki aztmondja politika van aki meg azt hogy csak több pénzt fizet az új. Mindenhogy szégyen az egész dolog.

Az is ha csak az szabja meg ki sugározhat hogy mennyivel fizet több pénzte és nem az hogy mit sugároz.

Amúgy a két új szar egy az egybe utánozza a régit ami a leg aljasab dolog. és ezért is jól be kéne perelni őket. habár mivel a politika állítólag mellettük van így annak sincs értelme. Szóval szar ez a világ így.

2009. nov. 19. 02:01
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
Lesz@rom a Slágert és a Danubiust is.
2009. nov. 19. 07:19
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
Tegnap párszor elpityeregtem a történteken, a 8 órai dudáláson, a búcsúkon és igazából nem a rádió megszűnése a durva ebben, hanem a HOGYAN. Ezzel is bebizonyosodott, hogy mindent meg tudnak velünk csinálni és már igen szánalmas, hogy egy rádió léte ill. nemléte a project.:/ Én spec a Bumeráng stílusát szerettem, még ha pár dologgal nem is értettem egyet, de el kell ismerni, hogy emberiek, emberségesek voltak.
2009. nov. 19. 08:29
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon fog hiányozni, mindig a Slágert hallgattam. Online nem tudom hallgatni, mert nagyon akadozik. Belehallgattam az új műsorba. Érdekes, hogy Ganxta Zoli múlt héten még együttérzően siratta Bochiékkal a Slágert, most meg ő vezeti az új rádió műsorát. Nagyot csalódtam benne. Éjfélig a Slágerrel voltam, borzasztó volt a vége, amikor Heal Edina azt mondta :"Isten Veletek!" És utána csak a sistergés maradt... Csak bámultam a rádiót, és sírtam. Veletek vagyok, Sláger Rádió!
2009. nov. 19. 08:43
 17/24 anonim ***** válasza:
57%
én AvP után bekapcsoltam a rádiót... szörnyű volt az akkor... óóóó... NE SZÜNNYÉÉÉ MEG! és még egy ORTT-s csaj meg az is megrázott... sírtam! vállalom sírtam! vogadalkór is sírtam! Hiányozni Fog! :(
2009. nov. 19. 08:54
 18/24 anonim válasza:
94%

Nekem nem fog hiányozni, ki nem állhattam a műsorvezetőket (már a hangjukat sem). Ebben a kérdésben pedig egyetértek Hajós Andrással, pedig annyira nem kedvelem őt sem:

[link]

2009. nov. 19. 09:03
 19/24 anonim válasza:
100%
Így igaz, ahogy a kérdező is kezdte, ízlések és pofonok különböznek! Akinek nem tetszett egyik adó sem, annak nem fog hiányozni! Nekem személy szerint a Sláger hiányozni fog! Pont ma olvastam, hogy a Roxy Rádió 96.4-es frekvenciáját szeretnék kibérelni, amiről most folynak a tárgyalások! Ha sikerül megegyezniük, akkor bármikor újra felbukkanhat a Sláger, bár igaz, csak budapesten és 60 km-es vonzáskörzetében! De online akkor is hallgathatók lesznek bárhol! És ahogy én megismertem a Sláger Team-et, előbb-utóbb úgyis megoldják, hogy országosan szórhassanak! De mindig kis lépésekkel kell kezdeni és itt az első kis lépés a budapesti és 60km körzetében történő sugárzás lesz, aztán a többi!
2009. nov. 19. 12:37
 20/24 anonim ***** válasza:
Most mondjátok meg őszintén, minek kell lepontozni azt, aki szerette a slágert? A kérdésre normálisan válaszoltak, azért mert más nem szereti, miért kell lepontozni??? Ezek elvek, de aki ezt csinálja, úgysem tudja, hogy az mit jelent...
2009. nov. 19. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!