Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Unatkozom mit csináljak?

Unatkozom mit csináljak?

Figyelt kérdés

Millió meg egy ilyen kérdést találtam már, de az én esetem más.

Nyár eleje óta nem tudok mit kezdeni magammal, az elején filmeket, sorozatokat néztem, de meguntam. Elkezdtem rajzolni, az felidegesített, szóval abbahagytam. Játszanék a gépen, de mivel ez egy sz.r, ezért semmi nem megy rajta. Haverokkal találkoznék, csak mindegyik kocka, ezért örülök, hogyha egész nyáron 1x látom őket. És mivel visszahúzódó, félénk vagyok új barátokat nem igazán tudok szerezni. Sportolnék, de kb. 50 méter után elkezd fájni a sarkam, és menni alig tudok. Takarítás pont most volt meg. Valami ötlet?

2013. júl. 31. 15:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%
És hogy lehetnek valakinek ekkora kocka haverjai, hogy napi 1-2 órát nincs idejük bandázni valahol? Szánalmasak.
2013. júl. 31. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!