Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Léteznek olyan lánytesók,...

Léteznek olyan lánytesók, akik nem haragosok? Hogyan kell egy lánytestvérséget elképzelni?

Figyelt kérdés
Termesz arra gondolok, hogy mindegyik tesó lány. Egy játékban születtek lánytestvéreim, pedig nem így terveztem... és most nehezmere esik elképzelni a jövőjüket, amikor igazán gyerekek és tinik lesznek... :( Légyszí segítsetek, elfogadni a helyzetet!
2013. ápr. 15. 19:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy neked mindegy, de én vizuális típus vagyok és szeretem beleélni magam... Egy festmény is csak többezer ecsetvonás és festék, mégis szép... Egy ruha is csak egy csomó cérnaszál, mégis szép... és még sorolhatnám.. De szerintem te is kitalálhattad volna már az elején, hogy hogyan viszonyulok a "kis világomhoz", nem kéne itt értetlenkedni. :) :P
2013. ápr. 15. 22:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a vizuális dolgokat, de a sims minden csak nem vizuális élmény...
2013. ápr. 15. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!