Hogy nevezik azt, amikor felülről fényképezik le magukat az emberek (a lábukat és cipőjüket)?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 12:57
1/3 A kérdező kommentje:
"from where I stand" ?
2013. márc. 5. 13:03
2/3 anonim válasza:
Emo-sok, Elkényeztetett fiatalok, aki már 3 éves korban okostelefont kapnak.
3/3 anonim válasza:
Eredetileg a fotózásnak pont semmi köze az elkényeztetettséghez, a korhoz és az emo-hoz. A fotózás nem a hipszterekről és a selfie-bottal hadonászó britt turistákról szól. A fotózás eredeti lényege az alkotás. A kérdező által említett gépállásból amúgy csináltam már olyan fotót, hogy iskolai versenyt nyertem vele. A képen az volt látható, hogy a villamos kocsik között fél lábbal az ütközőn, fél lábbal a lökhárítón állva utaztam és a lábam alatt suhan el kicsit elmosódva a sín és a közte lévő gaz zöldje. A kép címe sebesség volt(ezt kaptam címnek a szervezőktől).
Tudtommal az általad írt gépállásnak nincs neve. De nem vagyok profi fotós, szóval ne vedd készpénznek a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!