A Barátok közben miért nem veszik le sosem a cipőjüket? :D
De most tényleg,komolyan kérdezem.
Télen nyáron rajtuk van a cipő, télen ilyen nagy csizmákban járkálnak a házban.
Van valami oka,hogy a valóságban nem vehetik le mert hideg van a stúdióban vagy mi??
Kissé zavaró, hogy állandóan rajtuk van,de nem azért kérdezem hanem,hogy igazából mi oka van ennek??
Kinga a múlkor mezitláb ölt a kanapén, mikor szakitás után sopnkodott. Egyébként magassarkúban mosogat otthon.
Én a papucsot hiányolom...
Na igen, ez azt jelenti, hogy nem a ti számotokra készítették a sorozatot, hiszen akiknek ez szól, azoknak ez fel sem tűnik :D
Egyébként a Knight Riderben hova megy a kamion?
Ez csak egy film, és aki a realitást keresi benne, az eléggé mellétrafált.
Igen néha előfordul,hogy nincs rajtuk cipő,de nagyon ritkán.
Továbbá az is bosszant,hogy nincs egy normális,teljes család.
Mindenki mindenkinek az exe, vagy a gyereke.
Nem értem miért nem fér bele egy normális család.
Ha Miki összejönne Nórával akkor már csak Balázs rontaná az összképet, de legalább lenne egy teljes család.
13:46
Akkor ezt a filmet nyilván 12 éven aluliaknak készítették, meg 70 év felettieknek,mert ők még/már nem veszik észre,hogy "ugyan az".
Szerintem nincs olyan 12 és 70 év közötti ember aki nézi a sorozatot és ezt még nem vette észre (kivétel ha tegnap óta nézi)
Engem ennél jobban zavar, hogy hazajönnek, kézmosás nélkül irány az asztal. Este fürdés nélkül mennek lefeküdni a legtöbb alkalommal. Na, a Timikének kötelező az esti fogmosás, fürdés, ez már fejlődés.
A legtöbbször: na megyek aludni, és bemegy a szobába bármelyikük. Lehetne helyette: na, megyek megfürdöm, és lefekszem. Csak pár szó a forgatókönyvben, és emberibb a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!