Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Barátok közben miért nem...

A Barátok közben miért nem veszik le sosem a cipőjüket? :D

Figyelt kérdés

De most tényleg,komolyan kérdezem.

Télen nyáron rajtuk van a cipő, télen ilyen nagy csizmákban járkálnak a házban.

Van valami oka,hogy a valóságban nem vehetik le mert hideg van a stúdióban vagy mi??

Kissé zavaró, hogy állandóan rajtuk van,de nem azért kérdezem hanem,hogy igazából mi oka van ennek??

2010. szept. 18. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkodtam, és egyébként szeretem ezt a sorozatot, de ez idegesítő benne:)) Meg úgy ki vannak öltözve állandóan, még otthon is. Sokkal hitelesebb lenne, ha néha tréningruhában látnánk őket.
2010. szept. 18. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Kinga a múlkor mezitláb ölt a kanapén, mikor szakitás után sopnkodott. Egyébként magassarkúban mosogat otthon.

Én a papucsot hiányolom...

2010. szept. 18. 13:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Na igen, ez azt jelenti, hogy nem a ti számotokra készítették a sorozatot, hiszen akiknek ez szól, azoknak ez fel sem tűnik :D

Egyébként a Knight Riderben hova megy a kamion?

Ez csak egy film, és aki a realitást keresi benne, az eléggé mellétrafált.

2010. szept. 18. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért mindig akkor jön a másik, amikor elmegy az egyik? STB. Azért, mert ez egy nagyon alacsony színvonalú, gagyi sorozat.
2010. szept. 18. 13:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen néha előfordul,hogy nincs rajtuk cipő,de nagyon ritkán.

Továbbá az is bosszant,hogy nincs egy normális,teljes család.

Mindenki mindenkinek az exe, vagy a gyereke.

Nem értem miért nem fér bele egy normális család.

Ha Miki összejönne Nórával akkor már csak Balázs rontaná az összképet, de legalább lenne egy teljes család.

2010. szept. 18. 13:48
 6/10 A kérdező kommentje:

13:46

Akkor ezt a filmet nyilván 12 éven aluliaknak készítették, meg 70 év felettieknek,mert ők még/már nem veszik észre,hogy "ugyan az".

Szerintem nincs olyan 12 és 70 év közötti ember aki nézi a sorozatot és ezt még nem vette észre (kivétel ha tegnap óta nézi)

2010. szept. 18. 13:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt kérdeztem pár hete,mert engem is idegesít.De nem csak ebben a sorozatban van így,habár én nem nézek brazil szappanoperákat,azokban is így van.Nekem az is röhejes,hogy már reggel olyanok mintha a fél napot a kozmetikusnál töltötték volna.A Miklós és az András meg öltönyben vannak éjjel-nappal.
2010. szept. 18. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem az idegesít, hogy Nóra mindig csoszog :D
2010. szept. 18. 15:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem ennél jobban zavar, hogy hazajönnek, kézmosás nélkül irány az asztal. Este fürdés nélkül mennek lefeküdni a legtöbb alkalommal. Na, a Timikének kötelező az esti fogmosás, fürdés, ez már fejlődés.

A legtöbbször: na megyek aludni, és bemegy a szobába bármelyikük. Lehetne helyette: na, megyek megfürdöm, és lefekszem. Csak pár szó a forgatókönyvben, és emberibb a történet.

2010. szept. 18. 17:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem az zavar, hogy soha semelyiküknek sem volt normális munkája. A kft.-ben sosincs normális munka. Csak papírokat keresgélnek. A Rózsa egy vicc, csak a statiszta pincérek dolgoznak valamit. A Laci a csomagkézbesítővel sosem foglalkozott rendesen. Nóra is annyit ügyvédkedett. A többinek is olyan "munkája" van, hogy az nevetséges. Én is ilyen munkát akarok. Nem kell csinálnom semmit, ha néha mégis akkor is tudok mellette minden mást is csinálni és mégis jól megélek belőle.
2010. szept. 21. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!