Nem gáz, hogy a Barátok köztben Juhász Gabi tök másképp néz ki, más a hangja, a gesztusai, meg mindene, mint régebben?
Nem gáz, mert régebben másik színész játszotta. Vissza akarták írni a sorozatba, de a régi nem vállalta vagy nem tudom, de kerestek helyette egy új Juhász Gabit.
Szerintem nem gáz, hogy nem hasonlít a két nő egymásra.
Igen, tudom. Ez egyértelmű. De pont ez az ami olyan illúzióromboló. Régebben egy gárgyú csaj játszotta ezt a szerepet, a mostani meg még egy kicsit sem hasonlít rá. És közben a filmben meg direkt úgy csinálnak, mintha ő lett volna régebben is. Ez így olyan izé...
Bár mondjuk a Linda-csere se volt semmi. Legalább próbáltak volna olyat keresni, aki legalább külsőre vagy belső tulajdonságait tekintve hasonlít rá.
dehát maga a karakter is sok év utén jött vissza
rengeteget változott
szóval nem gáz
főleg h kb senki se emlékszik a régire..
rajtad kívül:D
Hát én emlékszem és elég drasztikus közöttük a változás. Nem természetes és ez kicsit zavaró. Meg kell szoknom. Lehet azért emlékszem rá ennyire, mert azt a régi csajt ki nem állhattam. Olyan tenyérbemászó volt.
Vagy adtak volna neki több pénzt, hogy eljátssza megint a szerepet, vagy ne is írták volna vissza!
Na mert Tildát aztán tök hasonló színész játszotta, ugye? :) Ott is éles váltás volt.
De mondjuk megnézed "Zsófit" az első részben, amibe benne volt és most...nem is hasonlít szinte magára.
"Na mert Tildát aztán tök hasonló színész játszotta, ugye?"
Hol állítottam én ilyet?! Hirtelen a Lindát hoztam fel másik példának, de ugyan úgy említhettem volna Tildát is. Csak az régebben volt.
Amúgy Zsófival más a helyzet. Igaz, hogy megöregedett és külsőre nagyon sokat változott, de ez természetes. De a vonásai, gesztusai, beszéde, stílusa, hangja ma is nagyon hasonló.
Ugyan akkor egy felnőtt nő, mint ez a Gabi, ha tíz év telik is el, életszerűen nem változhatna meg ennyire. Ezért kiábrándító az egész.
Jól van, én nem támadni akartam, na. :D (ezért nem szeretem a netet, nem jön át az irónia :D)
Én nem emlékszem a régi Gabira, engem az új csaj alapjáraton idegesít.(mint eddig minden olyan új szereplő, aki valakinek a helyére ugrott be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!