Mit jelent ha valaki V betűt formáz a mutató és a középső ujjból? Csomóan fényképezik magukat így.
Ilyen bolond módra választ adni leegyszerűsítve és erősíteni saját tudatlanságát az embernek!
Valójában egyszer régen könyvtárban olvastam erről!
Amennyire emlékszem, eredetileg a két levágott ujjat szimbolizálja. Nem emlékszem, hogy hol írta és mikor de arról szólt, hogy valami háborúban a hadifoglyok eme két ujját levágták, majd ezt követően szabadon is engedték, mivel már a kimondottan, a fegyver kezelésére kellő ujjai nem voltak már. Ez pedig úgymond az ép katonák, félelem keltő jelzése volt az ellen felé, hogy tőlük még igencsak kell tartani.
hát már nem azért de te sokkal távolabb álló hülyeséget mondtál mint az előtted lévő már bocsánat xDD
A felmutatott V betűt az ázsiaiak használják képeken, mert valamilyen kézjelet mutatni menő számukra a képeken vagy olykor aranyos és a V az a legjobb forma amit mindenki úgymond hypeol. a legtisztább nincs rossz jelentése se rossz de igazából úgy semmilyen. szokták használni igen nyereségnél is, de ez a japán játékokból ered mivel ott is milyen meglepő módon menő valamit mutatni pl amikor megvered az ellenfeled street fighterben és gondolom én onnan ered :D az meg hogy valaki európában ezt mutatja a képen az erős ázsia fan lehet vagy egy hatalmas sárga multal rendelkező esporter :| xdd
[nem baj hogy ez a kérdés 5 éves muszáj voltam megválaszolni még akkor is ha valszeg az ég egyetta világon soha senki se fogja látni muhahahahahhh!! ezért írhatok csúnya dolgokat is mint pl a puki meg a rántotta, muhahah! xd]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!