Mit gondoltok erről az oldalról? Mennyire lehet igaz? (a realtivitás elmélet biztos, hogy jó? )
Könyörgöm, csak nézz rá az oldal dizájnjára, felépítésére. Szánalmas, szenzációhajhász marhaság, matematikai háttér teljes hiányával, huszadrangú hivatkozásokkal. Nem vagyok fizikus, csak egy fiatal mérnök, aki érdeklődik a modern fizika és főképp a relativitáselmélet iránt, de még én is szinte minden egyes mondatba bele tudok kötni, annyi alaptalan hülyeséget hordanak össze.
Aki ezt a honlapot csinálta, az vagy direkt írt badarságokat, vagy nagyon lelkes, de nagyon buta is.
Kár volt leírnod, hogy érdeklődsz a relativitás elmélet felől, egy általános iskolás megmondja, hogy ez az oldal a szórakoztatás kedvéért van kitalálva. Az első fél percben rájöttem, hogy ez egy vicc, amikor az atommagot úgy jellemezte, hogy proton-elektron-proton, neutron nincs az atommagban. :D
Kicsit gyermeteg, szerintem egy fizika iránt érdeklődő középiskolás tákolta össze, de azért mindenképp megmosolyogtató. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!