Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Új facebook vírus? Török vírus.

Új facebook vírus? Török vírus.

Figyelt kérdés
Egy új facebook vírus jelent meg. Török eredetű. A lényege,, hogy ha rákattintasz belájkol egy csomó török embert, és még egy rahedlinek a követője leszel... És csak gyűlik gyűlik, én inkább töröltem magam és újraregisztráltam, de azért érdekelne, hogy valaki rajtam kívül találkozott -e már vele? És ha igen kitudta-e írtani? És ha igen hogy? Nekem már nem, de másnak még hasznos lehet az infó. Köszönöm előre is.

2013. jan. 13. 00:00
1 2
 11/15 anonim válasza:

Sziasztok!!

Nekem is ilyesmi problémám van, csak annyival megfejelve, hogy én be sem tudok lépni a facemre, mert azt írja h le vagyok tiltva, vagy legalább is vmi ilyesmit....

De érdekes , hogy mobilról meg megy...!!

Úgy kezdődött, hogy egy ismerősömnek az adatlapját megnéztem, eltelt pár perc és egyszer csak letiltott..

Nekem olyan hogy megjelölte az összes ismerősömet egy videónál!!

Páromnak szintén , neki megfejelve ezekkel a hülye törökökkel!!!

Segítsetek lécci!!

2013. márc. 3. 19:49
 12/15 anonim válasza:
Üdv! Nekem most jelent meg ez a vacak, és nagyon kiakadtam. először google chrome-ból nyitottam meg a facebookot, és amint beléptem rögtön akkor aktiválódott az egész, h 170 oldalt belájkolt helyettem. Majd kijelentkeztem, és újrya vissza akartam menni, de már nem engedte. Mozillában viszont igen, az a kérdésem h akkor most mozillában használhatom e továbbra is a facebookot, mert ott még nem történt ilyen, vagy szedjem le a profilom és rakjam fel újra? köszi a válaszokat! :)
2013. márc. 18. 23:20
 13/15 anonim válasza:
bocsi még előző vagyok, még annyi h nem lehet h az is baj volt, h pont a napokban járt le a vírusírtóm, és nem rögtön frissítettem? vagy ez nem függ össze vele...
2013. márc. 18. 23:22
 14/15 anonim válasza:
a napokban jött egy link h nem szabad arra rákattintani, h ha az egyik ismerősöd belinkelte vmihez a nevedet, meg még egy csomó más random ismerősét is. sajna a húgom rákattintott egy ilyenre, és lehet h ezek összefüggnek h nálam is megjelentek ezek a török marhaságok? köszi a válaszokat.
2013. márc. 18. 23:29
 15/15 anonim ***** válasza:
nekem olyan kérdésem lenne, hogy pl ha bekapom ezt a vírust, akkor ha egy másik gépről bejelentkezek akkor hatástalanítani lehet-e a másik gépről(nem arról amelyikről le lett töltve)??
2013. aug. 25. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!