Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes lenne az...

Szerintetek érdemes lenne az érzelmeimről naplót írni?

Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny vagyok, szóval elég színes lenne a napló.
2013. jan. 2. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem gáz, ha fiú vagy. Van egy fiú ismerősöm (31 éves), aki állandóan ír évek óta. Így könnyebben fel tudja dolgozni a nehézségeket.

Van, amikor a történéseket, érzéseit, van amikor vers formában, van, hogy rajzol bele stb.

Azt mondta, hogy ettől megkönnyebbül.

3. voltam megint

2013. jan. 2. 14:04
 12/18 anonim ***** válasza:
A tesóm annak idején nagy naplóírogató volt,és meg szerettem olvasgatni:)Persze már felnőttek voltunk,amikor elmeséltem neki,hogy mi mindent olvastam,jót nevettünk rajta.Nekem viszont pont ezért nem jutott eszembe soha naplót írni.
2013. jan. 2. 14:05
 13/18 anonim ***** válasza:
*én
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem füzetbe írni sokkal jobb, teljesen más a hangulata.

:)

Plusz 50 évesen nehogy már azt kelljen visszaolvasni.

15/18 A kérdező kommentje:

De biztos? :D Mondjuk nem kürtölném szét.

Én is azon gondolkoztam, hogy elektronikusan kellene és akkor biztonságosabb volna. Na, majd körülnézek. :)

Ez is igaz #3, de így nagy a rizikó, hogy valaki beleolvas... és az rossz lenne nagyon. Ezen még gondolkozok.

2013. jan. 2. 14:06
 16/18 anonim válasza:

15. Igen nekem is nagyon rossz volt. De az is rossz, hogy nincs mit visszaolvasnom, nézegetnem a múltamból. Olyat ami nagyon személyes. Ha van kedved hozzá, oldd meg valahogy , nagyon hasznos dolog és tényleg jó érzés írni :)

Újra 3. :)

2013. jan. 2. 14:12
 17/18 A kérdező kommentje:

Hupsz, késve írok.

Szóval, szerintem is hangulatosabb lehet kézzel írni, csak attól nagyon félek, hogy valaki beleolvas.

Pl.: sokat álmodozok azon, hogy megházasodok, hogy vajon milyen lesz a feleségem, szinte már most szeretem így előre, valószínűleg ezt is idővel beleírnám egy álmodozós hangulatomban és biztos érdekes lesz majd neki elolvasni, viszont, ha más omlvassa el, az nagy baj.

2013. jan. 2. 14:14
 18/18 A kérdező kommentje:

Rendben #3, valamit kitalalálok! :)

A digitális is jobb a semminél.

2013. jan. 2. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!