Szerintetek érdemes lenne az érzelmeimről naplót írni?
Nem gáz, ha fiú vagy. Van egy fiú ismerősöm (31 éves), aki állandóan ír évek óta. Így könnyebben fel tudja dolgozni a nehézségeket.
Van, amikor a történéseket, érzéseit, van amikor vers formában, van, hogy rajzol bele stb.
Azt mondta, hogy ettől megkönnyebbül.
3. voltam megint
Szerintem füzetbe írni sokkal jobb, teljesen más a hangulata.
:)
Plusz 50 évesen nehogy már azt kelljen visszaolvasni.
De biztos? :D Mondjuk nem kürtölném szét.
Én is azon gondolkoztam, hogy elektronikusan kellene és akkor biztonságosabb volna. Na, majd körülnézek. :)
Ez is igaz #3, de így nagy a rizikó, hogy valaki beleolvas... és az rossz lenne nagyon. Ezen még gondolkozok.
15. Igen nekem is nagyon rossz volt. De az is rossz, hogy nincs mit visszaolvasnom, nézegetnem a múltamból. Olyat ami nagyon személyes. Ha van kedved hozzá, oldd meg valahogy , nagyon hasznos dolog és tényleg jó érzés írni :)
Újra 3. :)
Hupsz, késve írok.
Szóval, szerintem is hangulatosabb lehet kézzel írni, csak attól nagyon félek, hogy valaki beleolvas.
Pl.: sokat álmodozok azon, hogy megházasodok, hogy vajon milyen lesz a feleségem, szinte már most szeretem így előre, valószínűleg ezt is idővel beleírnám egy álmodozós hangulatomban és biztos érdekes lesz majd neki elolvasni, viszont, ha más omlvassa el, az nagy baj.
Rendben #3, valamit kitalalálok! :)
A digitális is jobb a semminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!