Szerintetek érdemes lenne az érzelmeimről naplót írni?
Általános iskola, 2. osztályos korod óta?
Akkor én egy kicsit elkéstem, mert már 12.-es vagyok. Nem késő már elkezdeni most?
Nem vagy elkésve, nyugodtan belevághatsz :)
Én azt sajnálom, hogy nem írtam annó. Jó lenne most visszaolvasgatni. Mikor néha elkezdtem írni, sajnos anyukám folyton elolvasta és ez engem nagyon zavart. Ha eldugtam, kikutatta. Középsulis koromban is :/ Pedig jó lenne viszanézni milyen voltam akkor.
És nem kötelező csak az érezlmeidről. Írj le mindent, ami kikívánkozik :)
3. vagyok.
Az lemaradt, hogy most 25 éves vagyok és csak pár hónapja kezdtem el naplót írni.
Köszi a tanácsot #3! :)
Nekem nem is az lenne a célja, hogy emlékezzek arra, hogy milyen voltam, mert a szuper memóriámnak köszönhetően mindenre emlékszem a múltamból, még az álmaimra is (sajnos arra is, amire nem szeretnék) :D, hanem inkább azért kezdeném el, mert azt érezném, hogy megoszthatom valakivel a legbelső dolgaim. A napló meg nem használna ki. Viszont akkor van a baj, ha valaki beleolvas...
Köszi az újabb válaszokat!
Akkor még nem késő? De tudjátok, mi a baj? Én fiú vagyok. Nem ciki, hogy fiú létemre naplót írnék?
Hát igen. Én a rendes könyv-típust választottam, nem a blogot. Szerintem papírra írni jobb érzés. Keress valami olyan helet neki, ahol valószínűleg nem matat senki. Ez ne a párnád alatt legyen vagy a ruháid közt a szekrényben.
Szerintem bunkóság beleolvasni, mert ez egy nagyon személyes dolog. Én nem tudnám azt mondani anyukámnak, hogy nézd, itt ez a napló, vezetem egy ideje és légyszi ne olvass bele. Persze azt mondaná, hogy jó, de 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy azt bújná, ha nem vagyok otthon. Így marad a dugdosás sajnos.
3. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!