Szerintem teljesen hülye dolog másik ország baromságait kopizni.Egyre idegesítőbb "ünnepek" terjednek el például az apák napja.Menjenek a fenébe,a bulis marhaságokat átvesszük és kezdjük elfelejteni a mi ,a magyarok ünnepeit.Szó szerint tavaly elküldtem a gyerekeket a pic*ába amikor cukrot vagy csínyt felkiálltással becsöngettek.Azt feleltem hogy a cukrot megettem kis s*arháziak.Inkább október6.-án ne felejtenének egy rohadt fehér inget felvenni ,de zombinak meg vámpírnak hamarabb beöltöznek.Dász iszt szánalmas.
Teljesen feleslegesen majmoljuk az amerikaiak ünnepeit, szokásait.
Legidegesítőbb a hollywoodi filmipar ízlésromboló, minden európai értéket félre söprő, gusztustalan áradata.
2012. okt. 25. 15:18
2/7 anonim válasza:
engem nem sikerült meggyőznöd arról, hogy miért nem kéne átvennünk ezt a szokást, úgyhogy visszakérdezek: miért ne? :)
2012. okt. 27. 20:18
3/7 Watson válasza:
Persze, nekunk kb. csak megemlekezos unnepunk van aminek eleme a halal. Oke, a halloweennak is, de mas ertelemben. Ez vicces a masiknak ertelme van. Egyebkent angolszasz es nem Amerikai. Amerika a kontinens. USA. Tanuljak mar meg az emberek. Nem hiszem hogy Chile-ben unneplik , vagy Mexikoban. Bar ki tudja, te Amerikat mobdtal.
2012. okt. 27. 21:31
4/7 YouMe válasza:
Most miért?
A Halloween egy nagyon jó kis ünnep, és a gyerekek is jól szórakoznak. :) Az idősebbek (tinik, stb.) Meg jót buliznak és beöltöznek ilyenkor. Vannak olyan ünnepek amik nem magyar eredetűek ezt vedd figyelembe. ;) Én minden évben ünneplem a halloweent, haverokkal és minden évben egyre jobb.
2012. okt. 28. 13:10
5/7 anonim válasza:
Nézd,ha nem tetszik nem kell vele foglalkozni. Az hogy ki mikor mit tisztel, neveltetés szempontja, na meg ez a fehér inges cirkusz is az iskolák mániája, na meg az is jó október 6-án betuszkolják a tanulókat a tornaterembe, mint a heringeket a dobozba. És csodálkozol hogy miért nem tisztelik a gyerekek októper 6-át? Talán mert ez ugrik be nekik. Az meg hogy így ordibálsz a gyerekeknek csak is a te egyszerűségedről árulkodik.
Egyébként egyet értek az utolsó válaszolóval. :)
2012. okt. 28. 22:59
6/7 A kérdező kommentje:
Egy elbutuló magyarságot látok! Ami bulis az jó,nem érdekes hogy őseink hogyan küzdöttek azért hogy ti most halloweenezzetek. Ünnepeljük meg június 4.-ét a Függetlenségi nyilatkozatot(miért ne?),szavazzatok Obamára ne törődjetek Magyarországgal! És nem angolszász eredetű hanem kelta ,pogány ünnep ennyit róla.Hódoljatok be,legyetek amerika sablonjai,járjatok Mc Donaldsba hízzatok 300 kilóra ! Szervusztok!
2012. nov. 6. 18:18
7/7 Watson válasza:
Én speckó jobban szeretem a Briteket , de megfogadom azt amit mondtál , és ahogyan lehet húzok el ebből az országból. Csak hátrány , hogy ide születtem ... Bocsánat , de most az embereknek nem lehet saját véleményük? Kérdeztél valamit , amire te már alapból tudtad a választ , majd aki nem azt a nézetet vallja amit te azzal már veszekedni kell? Ejnye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!