Hogyan kell/lehet ismerkedni egy szórakozóhelyen?
üdv, sokszor járok bulizni, de lassan úgy veszem észre hogy akikkel szoktam menni egyre kevesebben vannak mert vagy megunja a bulizást vagy nem ér rá.
pl most is egy csajjal megyek bulizni szombaton és ez így nem az hogy rossz, de azért még is csak jobb ha többen vagyunk.
hogyan lehet ismerkedni a szórakozóhelyeken? hogyan menjek oda pl egy csajhoz, hogy ha mégis kiderülne, hogy van barátja akkor ne legyek megverve xd.
17/F
igen? és ezt honnan tudod? te is szoktál járni?
mert én már milliószor voltam és nem így láttam.. mindenki csak bulizott, táncolt. eddig egyszer volt csak, hogy egy bedrogozott csávót láttam akit elvittek a mentők mert vmit belekevertek az italába.
leszállhatnátok már a hajógyári témáról -.- hihetetlen hogy még mindig van ember aki még itt tart hogy "júj hajógyári=drog, prostik, alkohol, szervekereskedés, emberrablás"
Odaosonsz higanymozgással mögé, tánci-tánci hátulról, először egyik barátnője csekkol le, (aki nem háttal van) ha nem jelez h rusnya vagy, akkor a kiszemelt is megfordul egy pofavizitre, ha azon a rostán is átmész, akkor még egy pici tánci-tánci, majd hívd meg/ki piálni/beszélgetni.
Érdemes valami extrát is bedobnod, főleg az első 30-40 másodpercben, különben csak egy leszel a sok "hiéna" közül.
Az első bulin ne fogdosd, ne dugd le a nyelved a torkán. Ha megvan a telefonszáma, akkor várj egy napot amíg hívod és ne úgy hívd el h randizni h "nincs kedved randizni?" vagy "nem iszunk meg valamit?" hanem úgy h "Van-e kedved meginni valamit?"
2 és fél éve vagyok együtt a barátnőmmel, ismerkedésnél egész ügyes voltam, bár szerencsém is volt, mert akkor tetszettem meg neki, mikor elzavartam egy nyomulós srácot, aki a falhoz nyomta, szóval kellett az a szitu. A randizásnál viszont elég balf*sz voltam, a mai napig nem tudom miért... de szerencsére több esélyt is kaptam:P
sok sikert
23/F
Nem hiszem, hogy a drogot stb emlegető hozzászólónak a konkrét hely ugrott be, mikor írta, amit írt. Én is mindig kerültem a "kocsmai" ismerkedést, és 10 éve vagyunk a lánnyal egymásnak jobbak bárkinél. Egyszerű netes-csetes ismerkedés volt, aztán még egy bő hónapig kerülgettük egymást szkeptikusan, inkább barátkozást mímelve. Persze nem is pár nap hancúr volt a terve egyikünknek se. Gondolj bele, az igazi legjobb barát a lány, és együtt is vagytok. Persze itt már azért nagyon nem mindegy az se, hogy te mire vagy elég :)
Ez a frankó, trendi csimpánztempó épp az értelmesebb lányoknak a legvisszataszítóbb, tehát eléggé érdemes mérlegelni, mit szeretnél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!