Ha valaki farkasember, akkor miután megfertőződött, utána hányadik teliholdkor változik át teljesen?
Figyelt kérdés
Szkeptikusok kíméljenek. Please!!!2012. júl. 24. 14:30
11/18 anonim válasza:
Mégis milyen komoly választ vársz? Szerintem itt közülünk még senki nem látott vérfarkast, már h
13/18 anonim válasza:
Elküldtem, ami nem ment át :) Remélem, mostmár átmegy :D
14/18 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok, vajon tényleg farkasemberré változok-e. Valószínűleg nem,
csak valahogy mostanában egyre jobban megy a négykézláb futás, pedig ezelőtt egyáltalán nem ment, és egyre többször érzem úgy, hogy úgy akarok futni, és szeretek úgy viselkedni, mint egy kutya. De valószínűleg nincs jelentősége, biztos csak beképzelem magamnak...
2012. júl. 24. 17:28
15/18 anonim válasza:
Létezik egy olyan pszichés tünetegyüttes, aminek a neve Lycantrophia. Az ebben szenvedő személy állatnak, általában farkasnak képzeli magát, és állatra jellemző viselkedést mutat. Nem azt mondom hogy lycantrophiás vagy, hanem azt, hogy állati ösztönök bárkiben felbukkanhatnak, egészséges és beteg emberekben egyaránt. A középkori farkasemberes boszorkányperekben voltak olyanok, akik bevallották hogy ők farkasemberek, önként méghozzá. A leírásokból kitűnik, hogy vagy datura stramonium hatása alatt álltak, vagy lycantrophiásak voltak.
16/18 anonim válasza:
Igen, ennek ne örülj annyira, mert lehet egy komoly pszichikai betegség előjele, az pedig nem olyan nagy buli.
17/18 anonim válasza:
Ha már meg tudod nyalni a töködet nincs visszaút át fogsz változni!
18/18 anonim válasza:
Ha a kórral születsz, amikor elég idős leszel átalakulsz, ha megmarnak a következő teliholdnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!