Ha valaki meghal, utána láthatja az élő embert pl: Mosogatok, zenét hallgatok, valaki épp szexel:D Ezt meddig látja egy szellem?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 14:19
1/21 A kérdező kommentje:
hülye vagyok: D Nem szellem, hanem egy halott ember.
Ha én meghalnék, meddig láthatnám, hogy valaki mit csinál?
2012. márc. 19. 14:20
2/21 anonim válasza:
szerintem semeddig, a lélek visszatér oda, ahonnan jött és nem nyomoz mások után
3/21 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm, mindig azt mondták
'Majd fentről néz téged' Innen gondoltam, hogy lehetséges még néz a halála után 1-2 hónapig
2012. márc. 19. 14:35
4/21 anonim válasza:
Ezt en nem tudom,de a Svajci ismert medium,Pascal Voggenhuber,igenis latja öket,es allitja,hogy ök latnak minket,de mi öket nem.Egyik baratnöjenel amikor ott aludt es felebredt,a nö nagyijat latta ahogy az agy szelen ül,persze a nagyi mar regota halott volt.
5/21 anonim válasza:
olvasd el ezt Alice Sebold - Komfortos mennyország
le van írva benne egy lány esete. nem tudományos könyv, de megéri elolvasni
6/21 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek is. azért egy kicsikét gáz, ha látnak, mert egy embernek nincs magánélete
2012. márc. 19. 14:45
7/21 A kérdező kommentje:
*mert az embernek nincs magánélete
2012. márc. 19. 14:46
8/21 anonim válasza:
Mivel még senki nem jött vissza a halála után,ezek csak mendemondák,hiedelmek. Akármilyen tudósnak hirdeti magát valaki,akkor is csak a fantáziája működik.
9/21 A kérdező kommentje:
:) Na szóval akkor nem látnak? Vagy ezt nem lehet megmondani?
2012. márc. 19. 15:05
10/21 anonim válasza:
Nem lehet megmondani, ne higgyünk már el mindent. De a szenzációhajhászásból szerzett pénz mindenkinek jár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!