Mi a különbség az emberfarkas és a farkasember között?
Figyelt kérdés
Kérem csak azok írjanak, akik tényleg hisznek bennük, nem kérek olyan válaszokat, hogy "azok nem léteznek". x'D2012. júl. 21. 15:18
1/16 anonim válasza:
Elméletileg nincs különbség. Mindkettő valamilyen oknál fogva farkas alakot felöltött emberi lényt jelöl. Az emberfarkas valószínűleg az angol fordításból nyersen fordított szó, ahol werewolf a szó, ami szó szerinti fordításban emberfarkas. A farkasember pedig ennek a hazai elnevezése. Tulajdonképpen mindkettő egy hatalmas vérszomjas farkassá változott embert jelent.
2/16 anonim válasza:
Farkasember: Az a langyi Jacob a tvájlájtból
Emberfarkas: Holo A Spice and Wolfból: [link]
3/16 imateka válasza:
A farkas ember egy olyan ember, aki farkassá tud változni, vagy valami köztes lénnyé, az emberfarkas pedig egy olyan farkas, aki emberré tud változni, vagy köztes lénnyé
4/16 anonim válasza:
"Farkasember: Az a langyi Jacob a tvájlájtból"
Nem a tvájlájtban nincsenek farkasemberek, az egy alakváltó. Ha kritizálsz valamit, azt tedd helyesen.
Farkasember: [link]
Humanoid, emberszerű lény.
Emberfarkasról még nem hallottam.
5/16 A kérdező kommentje:
Utolsó te így ismered a tváljájtot? ;D
2012. júl. 21. 17:05
7/16 A kérdező kommentje:
Hát én nem nagyon szeretem! :(
2012. júl. 21. 18:03
8/16 Lilith1994 válasza:
Szinte semmi különbség nincsen.
Én láttam az alkonyat reklámját és tudtam hogy egy alakváltó de még annak is gyenge.
9/16 anonim válasza:
Én se szeretem, de kíváncsi voltam, mire a nagy felhajtás. Igazából romantikus könyvként is bukta, pedig egy normális sztorit is ki lehetett volna hozni. Na mindegy.
10/16 anonim válasza:
Az,hogy az egyik félig ember,félig farkas,de a másik viszont félig farkas,félig ember!Hoppá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!