Hol tudom megtanulni a "gondolatolvasást"?
ma 13:16
Voilá, első kommentem: "Keith nem bűvész, Dynamo az. Beépített emberek pedig csak Dynamonál szoktak lenni, néha. És direkt raktam idézőjelbe a gondolatolvasást. Tudom, hogy nagyjából hogy csinálják, itthon szoktam gyakorolni és 10-ből 6* kitalálom pl. melyik állatra gondolnak, a többiben pedig csak msh eltérések vannak. Ezt szeretném továbbfejleszteni. És szerintem az, hogy az arc legapróbb kis rezzenéseiből megtudhatjuk, mire gondol az illető, beleférhet ebbe a kategóriába."
Gondolatolvasás, mint olyan nem létezik. Az elme nem egy könyv, amelyben szépen leírva sorakoznak a gondolataink, és azt valaki lapozgatva olvasni tudja.
Az arc rezdüléseiből meg, leginkább azt lehet megtudni, hogy az illető a mondandója közben hazudik-e, vagy sem.
Képekben gondolkodunk, így esetleg csak azt lehet, ha az aki gondol valamire, és annak a képére erősen koncentrál, akkor ESETLEG át tudja sugározni a befogadónak. Erre voltak is kísérletek, elsősorban egypetéjű ikrekkel működött. De, hogy valaki csak úgy lássa mások gondolatait, anélkül, hogy azok sugároznának (adnának)? Nem, az lehetetlennek tűnik.
Az pedig, hogy 1 és 10 között eltalálod, hogy mire gondolnak (úgy érted, hogy 1 és 10 közötti számra gondol valaki, és te megmondod, melyikre?), ez esetben nincs túl nehéz dolgod (10 szám, nyilván nem gondolnak kétszer ugyanarra a számra - főleg ha a találgatásod után megmondja, hogy éppen melyikre gondolt - minden egyes próbálkozással nő az esélye annak, hogy eltalálod. Ha viszont megengedjük, hogy többször ugyanarra a számra gondoljon, arror minden prób.lkozásnál 10 százalék eséllyel találod el, hogy ebből 6 alkalommal sikerül -egyszer? Vagy többször? - A az, mondjuk, véletlen? Szerencse?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!