Mit csináltok a családdal ebben a nagy melegben?
Amiket nézni fogok:
Discovery Shannel: 15.00 órakor "Hogyan alakult ki Amerika?" = remélem, hogy föld-történeti sorozat és nem a bevándorlások története. De majd kiderül.
Ugyanitt 16.00 órakor: "Léteznek-e párhuzamos univerzumok?" (Tudom, hogy egyértelmű választ nem fognak adni, de azért megnézem)
de: Nat Geo W:15,00-kor Pumák, 16,00-kor Farkasok, 17,00-kor Fekete medvék
Ill. az NGS-en egész d.u. olyan filmek mennek, amelyeket akár zsinórban is lehet nézni.
:D
Pár napja most már ismét van Digim, 2 hónapig nem volt, így szolgáltatót váltottam. Izgalmas azért még a ffi tenisz, hiszen nagyon úgy nézett ki, hogy Féderer is kiszóródik, de mégiscsak sikerült neki továbbjutnia.
Igen, ma szünnapjuk van, majd holnaptól folytatódnak a "küzdelmek" és izgalmak.
Digisek vagyunk, úgyhogy van digink, bár anno még a upc-nél is volt digink. Baromi bosszantó lehet, hogy nem láthatod :S
Nekem Federer a kedvencem, úgyhogy még igencsak van miért izgulnom. A hölgyeket nem követem figyelemmel.
A filmtippeket köszönöm, mindegyiknek utánanézek aztán közösen kiválasztjuk melyik legyen. Amit nagyon várok az a men in black 3, hogy végre elérhető legyen, de még mindig semmi...
Könyvet én is olvasgatok, de azt én lefekvés előtt szeretek illetve napozás közben. Viszont pár napja letöltöttem a gta vice cityt, amivel ezer éve játszottam. Nagyon poén :D majd szerintem azzal is játszom akkor kicsit.
Ilyenkor (is) irigylem a kertes házban élőket... teljesen más lehet ott 1-1 ilyen extrém meleg nap/hét.
Nagyon szeretnék valami hasznosat csinálni.Pl takarítani, ablakot mosni, vagy valami kreatívat, de hogyan?Hisz még ülni is rossz ebben a dög melegben...Pedig én még nem is vagyok egy nyavajgós, izzadós típus.Itthon mindenki döglődik, még a macska is, szörnyű...
Olvasunk, van sok könyvtári könyvem.Gépezek, játszom, talán majd filmet nézek.Jó lenne már aludni is, valamikor, de ilyen hőségben nem tudok.
Én ebben a nagy melegben mivel kertes házban élünk, kimennék az udvarra medencébe ülni napernyő alatt, mert úgy elviselhető a meleg,de az udvar közös, és a szomszéd mocskol és mindenféle mocskos k-nak nevez, ha ilyen melegben nő létemre félcombig érő rövid nadrágban és spagettipántos topban kimegyek az udvarra, mert el akar zavarni innen. Így nem marad más lehetőség mint bent ülni a meleg szobában tévézni és netezni.
Online rengeteg film van fenn. Böngésszetek :-)
Egész évben a nyarat várjuk, főleg a hétvégékre, hát most itt van. Csak ez már a ló másik oldala. Ilyen kánikulában kimenni full elmebaj... Én is ma itthon vagyok, s a neten szörfölgetek. Ventilátor, üdítő, nasi s ennyi. Nem szokásom, de ma nem lehet mást csinálni. Tegnap letekertem 60 kilométert és ma nem hinném, hogy egy kilométert is megtennék.
De a kérdésre válaszolva, nézz körbe a youtube-on. Beírod "teljes film" és azonnal nézheted ami tetszik...
Kellemes délutánt... :)
nezzsorozatokat.info
Ezen nézem újra a Vámpírnaplókat, de nemsokára végzek is vele, utána jön a 8 évados született feleségek. :)
Egyébként sportolnék, tegnap kimentem görkorizni este 10-kor, és akkor is majdnem megfulladtam. Péntekre zivatart mondanak. Remélem akkor lesz egy kis felfrissülés, és lehet kimenni futni. :) Emellett olvasok, tanulok, és legfőképp netezem. :|
Jézusom, mennyi pudin ember van itt. Én nem a melegtől döglődnék, hanem a punnyadástól.
Amikor épp punnyadok, gépezek, amikor nem így estefele (5-6-7 órakkor) kimegyek futni, vagy focizni.
Meg beszoktam magam vizezni.
De ráadásul még 1 hétig ilyen idő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!