Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, hogy a...

Titeket nem zavar, hogy a tinik már fizetőképesek?

Figyelt kérdés
Én is még fiatalnak tartom magam (26), de abszolút nem emlékszem, hogy a mi időnkben ennyire elbúrjánzott volna a gagyi, értéktelen dolgok iránti rajongás, mint mostanában. Értékelhetetlen Alkony filmek/könyvek (könyvbe lehet, hogy értékelhető, de könyörgöm, nem ennyire, ez még csak nem is egy Harry Potter mánia, legfeljebb feltúrbózott vámpiros Romana fűzet), Hannah Montana meg Jónás testvérek, hát milyen alja dolgok ezek? És van rá igény, mert a gyerekeknek van pénzük. Most komolyan, minek ad a szülő pénzt a gyerekének ilyenekre? Hello Kitty-be vagy emóba öltözött gyerek szórják el a rendes keresők pénzét plázákban, mozikban ilyen hülyeségekre. Tisztelet a kivételnek, mert tudom, hogy van, hisz egy ilyen ismerősöm sincs, úgyanakor az utcán ez van és a csapból is ez folyik. Szánalom. Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
2009. júl. 8. 15:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen nem ebbe az irányba kérdeztem, hanem a szükségszerű gagyi túlbúrjánzása miatt, amiről itt a tinik tehetnek.

Nem hiszem, hogy lyukas ruhába kellene járatni a gyereket, de igen is meg kéne vállogatni, hogy mire adnak, mit finanszíroznak a szülők. Felvállalni, hogy márpedig nem kapsz orrkarikára, kur.vás ruhára, cigire, No Thanx dvd-re, mert szar ember leszel. Biztos megutálja egy időre a szüleit, de hát erről szól a tiniség. De persze valószínű, hogy ezek szülei sem különbek.

És igen, ahogy valaki viselkedik, hiába megteheti, azzal más céltáblájává válik és lehet fik.ázni. Mindenki megtehet bármit egy darabig, mégse csinálja.

Da manapság mindenki úgy akar egyedi lenni, hogy egyforma lesz. 100 lányból 80 tök egyformán öltözködik, sminkeli magát és néz ki és nem is kínában vagyunk. (a fiúkat nem tudom, mert csak lányokat nézek:)

2009. júl. 9. 14:43
 12/14 anonim válasza:
Nem azért kérdezem, de te nem dolgozol? Vagy valami, mert úgy látom sok a szabadidőd...
2010. máj. 8. 21:31
 13/14 A kérdező kommentje:
írod ezt szombaton? Lám vannak idők, amikor én sem dolgozom, te sem, és igen, sok a szabadidőm, ha már itt tartunk.
2010. máj. 9. 07:32
 14/14 anonim válasza:
Ha hétfőn írtam volna, akkor az lett volna a probléma. Nah mindegy.
2010. máj. 9. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!