Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, hogy a...

Titeket nem zavar, hogy a tinik már fizetőképesek?

Figyelt kérdés
Én is még fiatalnak tartom magam (26), de abszolút nem emlékszem, hogy a mi időnkben ennyire elbúrjánzott volna a gagyi, értéktelen dolgok iránti rajongás, mint mostanában. Értékelhetetlen Alkony filmek/könyvek (könyvbe lehet, hogy értékelhető, de könyörgöm, nem ennyire, ez még csak nem is egy Harry Potter mánia, legfeljebb feltúrbózott vámpiros Romana fűzet), Hannah Montana meg Jónás testvérek, hát milyen alja dolgok ezek? És van rá igény, mert a gyerekeknek van pénzük. Most komolyan, minek ad a szülő pénzt a gyerekének ilyenekre? Hello Kitty-be vagy emóba öltözött gyerek szórják el a rendes keresők pénzét plázákban, mozikban ilyen hülyeségekre. Tisztelet a kivételnek, mert tudom, hogy van, hisz egy ilyen ismerősöm sincs, úgyanakor az utcán ez van és a csapból is ez folyik. Szánalom. Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
2009. júl. 8. 15:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

vélemény? ugyanaz mint neked

16/f

2009. júl. 8. 15:26
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
dettó.
2009. júl. 8. 15:30
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Én ugyan csak 14 vagyok,de én sem értettem ezt meg soha.Sajnos a mai fiatal lányok ilyenek,hogy amiért a szülei keményen megdolgoztak,azt ők 1 hét alatt elszórják mindenféle plázában.Nem arról van szó,szerintem azért 4-5 havonta belefér egy-két új ruha,meg mozi,de hogy szinte hetente járnak,az már azért kicsit sok..Aztán még itt vannak ezek az emós borzalmak.Nem tudom,hogy mégis milyen világfájdalmuk lehet átlag 13 évesen,mikor a szülők a seggüket is kinyalják,megkapnak mindent,ami kell,aztán itt sajnáltatják magukat,hogy nekik mennyire szar az életük.De lefogadom,bele sem gondolnak abba,hogy a hajléktalanoknak milyen életük lehet! Egyszerűen ez felháborító..Erről még sokat lehetne beszélni,de ennyi asszem elég lesz,csak magamat hergelem.Köszöntem a figyelmet.
2009. júl. 8. 15:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

szimpi vagy:D

első válaszoló vagyok

2009. júl. 8. 17:01
 5/14 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó válaszolónak: Bárcsak több korodbeli gondolkozna úgy, mint te...

Egyetértek. Én 19 éves vagyok, naponta tapasztalható hogy nagyrészt mennyire borzasztó buták és ellenszenvesek a mai tizenévesek. El vannak kényeztetve, ez minden. De az a szülő is, aki minden héten tömi a gyerekét pénzzel, elgondolkozhatna.

2009. júl. 8. 17:06
 6/14 anonim ***** válasza:
de másokat ez miért zavar?? gondolom, ha a szülő nem tehetné meg akkor nem adna pénzt!
2009. júl. 9. 09:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Jaa szóval manapság a tizenéves lányok szülei durván 90%-a ultragazdag? Neem itt nem erről van szó..Hanem,hogy a szülő akármikor boldogan ad neki! Még hogyha az utolsó forintjairól lenne szó,azt is inkább a gyereknek adná,hogy meg tudja venni immáron a 120. felsőjét,hogy aztán két hét után a sarokban porosodjon..... 15:36os voltam.
2009. júl. 9. 12:58
 8/14 anonim ***** válasza:

szóval ahoz már ultragazdagnak kell lenni, hogy megvehessen valaki egy cd-t??

egyébként én nem szoktam ilyenekre költeni inkább letöltöm a neten (persze akkorsem a Jónás fivéreket), de nem értem miért zavar az bárkit is, ha valaki megvesz ilyeneket?? néha-néha nem fér bele?? inkább azzal foglalkoznának, amikor a szülő issza el a pénzt a család elől, az nagyobb probléma, nem??

2009. júl. 9. 13:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen-igen,NÉHA belefér,ahogy én is írtam,de nem hetente! Mert ismerek nem egy olyan embert,aki tényleg szinte hetente járkál el...És itt nem az a baj,hogyha néha veszi meg..hanem hogy már túlzásba viszi.És nem ritkán egy olyan CD-ért képesek elkérni 5000ret is.Ami azért szerintem elég nagy lehúzás.De igen az nagyobb probléma,sokkal. De nem értem,miért védekezel ennyire :D
2009. júl. 9. 13:29
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem védekezek csak leírom az érveimet :) És szeretném megtudni, hogy tulajdonképpen az miért zavar másokat, ha valaki sokat költekezik /am erre még mindig nem kaptam választ/ és sem értem, hogy miért mondják /pl a 26 éves kérdező is/ hogy a fiatalok költik a szüleik pénzét. Tényleg sok felnőtt van, aki az utolsót is odaadá a gyerekének, de rengeteg szülő pedig inkább magára költ, a gyereke pedig lyukas ruhákat hord /ismerek ilyet/. ezekről a szülőkről miért nem esik szó, miért csak fiatalokat fikázzák? És az emosokat sem értem miért emelte ki különösen a kérdező, tudja, egyáltalán mi az? /én sem, tudom pontosan, de annyit azért igen, hogy ez nem éppenséggel csak a világfájdalomról szól, meg a divatos cuccokról/Akik csak siránkoznak, azok pózerek, nem emok!

Én csak annyit kérek, ne általánosítsanak, és egyébként tényleg van aki megteheti, hogy gyakran vásároljon, akkor az meg ne menjen, azért, mert leszólják érte, tök idegen emberek?

2009. júl. 9. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!