Titeket nem zavar, hogy a tinik már fizetőképesek?
vélemény? ugyanaz mint neked
16/f
szimpi vagy:D
első válaszoló vagyok
Utolsó válaszolónak: Bárcsak több korodbeli gondolkozna úgy, mint te...
Egyetértek. Én 19 éves vagyok, naponta tapasztalható hogy nagyrészt mennyire borzasztó buták és ellenszenvesek a mai tizenévesek. El vannak kényeztetve, ez minden. De az a szülő is, aki minden héten tömi a gyerekét pénzzel, elgondolkozhatna.
szóval ahoz már ultragazdagnak kell lenni, hogy megvehessen valaki egy cd-t??
egyébként én nem szoktam ilyenekre költeni inkább letöltöm a neten (persze akkorsem a Jónás fivéreket), de nem értem miért zavar az bárkit is, ha valaki megvesz ilyeneket?? néha-néha nem fér bele?? inkább azzal foglalkoznának, amikor a szülő issza el a pénzt a család elől, az nagyobb probléma, nem??
Nem védekezek csak leírom az érveimet :) És szeretném megtudni, hogy tulajdonképpen az miért zavar másokat, ha valaki sokat költekezik /am erre még mindig nem kaptam választ/ és sem értem, hogy miért mondják /pl a 26 éves kérdező is/ hogy a fiatalok költik a szüleik pénzét. Tényleg sok felnőtt van, aki az utolsót is odaadá a gyerekének, de rengeteg szülő pedig inkább magára költ, a gyereke pedig lyukas ruhákat hord /ismerek ilyet/. ezekről a szülőkről miért nem esik szó, miért csak fiatalokat fikázzák? És az emosokat sem értem miért emelte ki különösen a kérdező, tudja, egyáltalán mi az? /én sem, tudom pontosan, de annyit azért igen, hogy ez nem éppenséggel csak a világfájdalomról szól, meg a divatos cuccokról/Akik csak siránkoznak, azok pózerek, nem emok!
Én csak annyit kérek, ne általánosítsanak, és egyébként tényleg van aki megteheti, hogy gyakran vásároljon, akkor az meg ne menjen, azért, mert leszólják érte, tök idegen emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!