Titeket nem zavar, hogy a kereskedelmi rádiókban reggelente általában folyamatosan a duma megy?
Hát, nekem ez inkább pont negatív lökés.
Reggelente, mikor a legnehezebben indul a nap, ez még inkább elvonja a figyelmemet és nem tudok koncentrálni. És még ha csak valami tartalmas beszélgetés lenne! De nem, folyton az unalmas hülyeségeket lökik. Ezért már be se kapcsolom reggelente.
"Ezért már be se kapcsolom reggelente."
Ezt írtam korábban. Csak ott a probléma, hogy szeretnénk rádiót hallgatni. Legalábbis én. De inkább csak háttérnek valami zenét. Nem a sok hülye dumát.
Tudod, feltalálták azt a nagy, kerek dolgot, CD-nek hívják. Sőt, feltalálták a lejátszóját is! Rádióba van beleépítve... CD-t betesz, indít és szól a zene.
Ha esetleg odáig nem jutott el az innováció, ahol élsz, akkor ajánlom a magnókazettát.
Igen, CD-nek hívják és nem rádiónak! Tudod mi a kettő közti különbség, te ökörpörkölt?
De ha te idejössz, hozol magaddal úgy ezer CD-t és folyamatosan váltogatod őket nekem szünet nélkül napi több órában, akkor csak gyere, várlak szeretettel!
Vaaagy váltogatod a zenét....akár egy mp3 lejátszóm---bár asz még haladotabb mint a cd...vagy elsiveled a műsort :D
Ami szerintem ténlyeg jó, mert amilyen kómás vagyok reggel, nekem a zene lenne sok..és pont jó h nincs folytonos zene hanem vmi üdítő bezsélgetés....jaa mert komoly téma se jó reggelre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!