Titeket nem zavar, hogy a mostani szórakozóhelyek (szinte kivétel nélkül) tele vannak 14-15-16 évesekkel (akár hajnalig. )?
15 vagyok elmegyek bulizni,szerintem senkit nem érdekel hogy ottvan egy 15éves kislány aki kinéz vagy 17-nek :)
nem velünk kell foglalkozni hanem azzal hogy jól érezd magad :)
De, marha irritálóak.
Szegény pasik meg rájuk hajtanak, mert a kislány kinéz vagy 20nak, aztán meg magyarázkodhat, hogy a lány önként tette szét neki, akkor is pedofília.
Meg akkora pofájuk van, hogy az félelmetes. Azért amikor a jócskán 20 feletti pasidra előtted nyomulnak rá... és még meg vannak sértve, hogy elküldi őket. xD
Valóban nem ők lennének a célközönség, régen külön volt tinidiszkó, és ott nem piás, drogos gyerekek voltak még. Én már inkább nem is megyek ilyen helyre, nincs arra szükségem, hogy egy nálam fiatalabb kissrác nyomja hozzám az álló cerkáját. :D
De hát legyenek boldogok felőlem, én csak sajnálom őket, hogy ilyen szüleik vannak, az oktatási rendszer egy kalap kocsonya, és szinte az összes olyan buta marad, mint a fű.
Mellesleg szent nem voltam, nem a szórakozást sajnálom tőlük, de egy házibuliban meginni a haverokkal két sört kicsit más, mint amikor saturészeg kislány szopja a beszívott srácot a parkolóban, heti rendszerességgel. :D
nem arról van szó, hogy én nem jártam 15-16 évesen szórakozni, de nagyon maximum éjfélig(!) és kb kéthavonta voltam elengedve, mint a legtöbb barátom. és ez így volt jó.
de az, hogy a koncerteken nem lehet meglenni, mert az egész hely/kert/sátor televan kis 14-15-16 évesekkel, akik olyan szinten részegek, hogy állni nem bírnak, vagy hogy a pultnál tőlem személyit kérnek, meg kötözködnek, mikor nyilvánvalóan jócskán túl vagyok már a 18 éven, a mellettem csimapszkodó, kiéltfejű, buta kis műlibát meg azonnal kiszolgálják csak mert dob egy csókot.. kicsit idegesítő számomra.
Szerintem bátran mennyen el szórakozni a tizenéves korosztály, abban az esetben ha semmi rosszat nem csinálnak.
Célközösség meg BÁRKI, aki már túl van azon a koron, ami az alsó határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!