Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A fesztiválozók hogy bírnak...

A fesztiválozók hogy bírnak egy hétig bulizni?

Figyelt kérdés
tegyük fel h drog nélkül:)
2012. jún. 24. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Azért nem buliznak a nap 24 órájában.
2012. jún. 24. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
de általában 21/24ben azért tolják.
2012. jún. 26. 03:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó állásuk van,magas fizetésük és sok szabadságot kapnak,vagy vállalkozók és maguk rendelkeznek az idejükkel.
2012. jún. 26. 06:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Valahogy senki sem a kérdésre válaszol..

Utolsó, nem úgy értettem hogy hogyan van rá idejük. Hanem energiájuk.

2012. jún. 26. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én fesztiválon átlagosan 4-5 körül szoktam lefeküdni, kb 8-9-ig alszom, utána még kora délutánig el vagyunk strandon, dumálgatunk, ismerkedünk, ez csupa lazítás, járkálgatsz az adott városban, ...szóval napközben feltöltődsz, délutántól újra van energia, ezt ne úgy képzeld, mintha fárasztó nap után még hajnalig kéne bulizni, napközben pihenés van :)

bár én még elég korán lefekszem...de ez így pont jó

2012. jún. 27. 02:19
 6/6 anonim ***** válasza:
mi is átlagban 5körül fekszünk 9-10körül kelünk, akkor már sokan fent vannak . Semmi drogot nem használunk. Egyszerűen csak jobb fent lenni , mint aludni. Persze utolsó napokban már hulla fáradtak vagyunk, de megéri. :))))
2013. febr. 18. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!