Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak nyáron? Bocs,...

Mit csináljak nyáron? Bocs, hogy hosszú.

Figyelt kérdés
Most leszek kilencedikes és a volt osztálytársaimmal elfogok menni valahova biztos csomószor. De nem akarok velük annyit lógni. A táncos barátnőimmel jóba vagyok, de sok a kínos csend. Kivel menjek és hova? A szüleim nem engednének csak úgy el koncertekre. És az is csak egy nap. :| Lesz tánc tábor és gólyatábor meg családdal is fogok nyaralni. Ez így összeadva max. 1 hónap lesz. Mit csináljak a másik 1,5 hónapban? :S Átfogjuk festeni a szobámat és áthívnám a táncos barátnőmet, de akkor is sok lenne a feszült és kínos csönd :S

2012. ápr. 6. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha sok a kínos csend, akkor az már nem jelent jót. Egy barátságban legfeljebb a 'tudom hogy te is arra gondolsz amire én' féle csönd az elfogadott. De az nem kínos, mi olyankor sunyin nézünk egymásra és vigyorgunk mint a tejbetök, mert tudjuk hogy felesleges megszólalni. :D

A maradék egy hónapban menjetek el mondjuk röpizni délutánonként vagy valami ilyesmit, olyankor nincs kínos csend. :D

2012. ápr. 8. 17:12
 2/2 A kérdező kommentje:
:) sok barátnőmmel van az h csak úgy röhögünk nehogy azt hidd :D meg am jóba vagyok mindenkivel, sőt... :D csak ugye sokan nyaralnak, és csak úgy a csapatot nem lehet összehozni emiatt, és sértődés is lehet ha valakit nem hívunk... :S és hol van röpipálya? :D
2012. ápr. 8. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!