Nyáron fel lehet venni hosszú csizmát discoba vagy túl meleg lenne?
Szerintem nevetséges. :D
Buliba télen se veszek fel hosszú csizmát, mert ott még akkor is 40 fok van a sok ember miatt, és belerohad az ember lába. Most meg, hogy éjjel is 20fok van legalább... xD
Meg látványra is béna szerintem. A lyukacsos csizma meg szerintem citromdíjat érdemel. Szerintem örüljünk hogy nyár van és elő a szandálokkal, papucsokkal, annak van most szezonja!
Egyáltalán nem olyan vészes dolog nyáron csizmában discoba menni pl még régebbi kérdés volt ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
itt is minden második válaszoló gúnyolta a kérdező lányt, aztán ahogy ő is írta nem is ő volt az egyetlen aki csizmában volt. Nem bélyegeznek meg nem dobnak ki ha csizmában mégy bulizni. Persze ahhoz természetesen kell viselkedni a lényeg, hogy ne zavarjon hogy csizma van a lábadon, viseld a legtermészetesebben és akkor senki sem fog vele komolyan foglalkozni. Ha zavar és ahogy az előző írta csak "toporogni" fogsz, akkor tényleg ki fogsz lógni.
A csizma egy jó buliszett része én is volt, hogy úgy mentem le bulizni nyáron, hogy a két barátnőm, aki velem jött az papucsban volt mezítláb rajtam meg csizma volt és ugyanúgy táncoltam meg viselkedtem, mint máskor.
hát...én mult héten a nagy fülledt melegben láttam egy csajt fekete cicanaci vagy vastag harisnya volt rajta...rövidnaci és bokacsizma..hagyján h június elején eszméletlen fura, hogy csizmába jár, de azt nem hiszem el, hogy nem volt melege...mikor én csöpp, semmi ruhában majd meghaltam...gáz..nyáron ne hordjunk már csizmát...ott vannak a most nagyon is divatos és szép saruk, szandálok, topánkák vagy akár tornacipő...de ne csizmát...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!