Szerintetek fel lehet ma venni már rövidgatyát? Elég meleg van kint odakint, de még csak március közepe. F/20
tegnap 25 fok volt délben ;) délután még több.
ha tovább süt a nap, simán felveheted.
szerintem azért egy kicsit még várj vele...inkább várj, mint hogy utána a nózid megfázzon:D
nem ér annyi az egész, úgyis nemsokára széép, napos idő lesz:)
vagyis már most is az van, csak nincs az a túlzott jó idő:D
bimbám:D
19/l
Péntek délután láttam egy pasit a városban, aki rövidnadrágban meg egy pólóban volt, kicsit furcsálltam:D
Egyébként apum mondja erre mindig azt, hogy nem a hónapnak, hanem az időnek megfelelően kell öltözni. Szóval ne azzal foglalkozz, hogy milyen hónap van, hanem, hogy milyen idő. Ha Te úgy érzed, hogy nem fogsz fázni rövidnadrágban, hát vedd fel, azzal sem kell foglalkozni, hogy ki mit gondol;D
Én még korainak tartom. Tegnap csak egy kis blézer szerű kabátka volt rajtam és estefelé bizony hideg van még + a szél is fújt, ma pedig fáj a torkom és tüsszögök. :/
15/L
Hát én már reggel a metrón látam rövidgatyás csávókat...
Azért reggelre még kevés....
De délutánra szerintem ok, amig nincs sötét...
Tegnap már láttam pasikat rövid gatyában, trikóban is. Ha úgy érzed vedd fel, de ne az évszakhoz kösd amúgy, meleged van hosszúban, vedd fel a rövidet és kész. Ne foglalkozz mit mond más. Én csaj vagyok, tegnap vékony harisnya, egybe részes farmerszoknya volt rajtam, ami még rövid ujjú is volt.:P 1-2 ember megnézett, de nem izgatott a dolog.:P
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!