Volt aki hosszú haját a nyáron rövidre vágatta?
Én tavaly nyáron a nagy meleg miatt totál rövidre levágattam a fenekemig érő hosszú barna hajamat.
Nem bántam meg.Imádom,hogy rövid a hajam.
én tavaly tavasz-nyár körül vágattam le hosszú hajamat állig érőre
nem bántam meg, de már eléggé megnőtt és nem tudom eldönteni h újra levágassam vagy se :)
Általában tavasszal járok egy nagy hajvágásra a fodrászhoz, amikor szépen rendbe rakja. Levágja váll alá érőre, kiritkítja, szóval totál megújulok. Volt olyan tavasz, amikor Rihannás-ra vágattam le (előre hosszabbodó), nagyon jól állt, szerettem, de most hosszú hajat szeretnék.
Jövő héten megyek fodrászhoz, de csak frissíteni. Egy kis vágás a végéből és ritkítás, + oldalfrufru. Most a leghosszabb a hajam, kb. a hátközépig érő, de lépcsőzetes, aminek annyira már nem örülök. Most azért növesztem, mert nyár végén vagy ősz elején meg akarom csináltatni úgy a hajam, hogy ne legyen ennyire lépcsőzetes, sőt, de rövid hajat sem szeretnék, főleg, hogy szalagavatózok jövőre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!