Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik volt az a filmjelenet...

Melyik volt az a filmjelenet amin sikítófrászt kaptál?

Figyelt kérdés

Igazából nem konkrét filmre vagyok kíváncsi hanem arra a jelenetére amitől iszonyatosan megijedtél.

Én pl:. a Véres Valentinban amikor a boltban a csajt kirángatja az ablakon és utána a másik meg kinéz.. pedig tudtam hogy ijesztő rész jön.

2009. jún. 15. 15:18
 1/9 anonim válasza:

Az átokban amikor asszem a padláson megtalálják a hullát és mutatják a fejét közelről. :S

Utálom a horrorfilmeket...:P

2009. jún. 15. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

én minden horrorfilmet szeretek, és egyiket sem találom félelmetesnek, inkább könnyed szórakozást jelentenek..de az árvaház c. film elég félelmetes volt.

moziban néztük, és mindenki sikongatott pár jelenetnél, még a férfiak is. : D.

2009. jún. 15. 16:13
 3/9 anonim válasza:
Karantèn; amikor a noci beszèl, ès mogotte leesik az emeletrol egy pasi, ès pèppè megy.
2009. jún. 15. 16:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat .. Légyszi írjatok még:)
2009. jún. 15. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Én a REC minden második jeleneténél :)

És még a Körben volt egy hirtelen vágás amikor Noahra váltanak aki nézelődik az orvosi akták közt és becsapja az egyik fiókot. Ott behaltam..:)

2009. jún. 15. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Unokatesómnál néztem a Darkness Falls olyan 4 -5 éve.Amikor a kissrác tudja,hogy jön a fogtündér é snemszabad kinyitnia a szemét,a fejére húzza a takarót,közben hangokat hall,lehúzza és ott a fogi arca,nah először sikítófrász majd belüktem unokatesóm a szekrénybe XD,szó szerint...XD
2009. júl. 13. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:

A hívatlan vendégben az a rész, amikor a lány beejtette a konzervet a bútor alá, és kijött az a szellem csaj.

A túlvilág szülöttében amikor a lány kinyitotta a tükröspolcot, és ott volt Jumbi.

De még nagyon sok van:D

2009. dec. 28. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
A Körben amikor mondja a csaj hogy "Láttam az arcát" és hirtelen bevágják azt az izés arcát wááá xD meg amikor samarát mutatták
2010. márc. 5. 19:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Juj azt a részt tudom :D én is megijedtem
2010. márc. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!