Melyik volt az a filmjelenet amin sikítófrászt kaptál?
Igazából nem konkrét filmre vagyok kíváncsi hanem arra a jelenetére amitől iszonyatosan megijedtél.
Én pl:. a Véres Valentinban amikor a boltban a csajt kirángatja az ablakon és utána a másik meg kinéz.. pedig tudtam hogy ijesztő rész jön.
Az átokban amikor asszem a padláson megtalálják a hullát és mutatják a fejét közelről. :S
Utálom a horrorfilmeket...:P
én minden horrorfilmet szeretek, és egyiket sem találom félelmetesnek, inkább könnyed szórakozást jelentenek..de az árvaház c. film elég félelmetes volt.
moziban néztük, és mindenki sikongatott pár jelenetnél, még a férfiak is. : D.
Én a REC minden második jeleneténél :)
És még a Körben volt egy hirtelen vágás amikor Noahra váltanak aki nézelődik az orvosi akták közt és becsapja az egyik fiókot. Ott behaltam..:)
A hívatlan vendégben az a rész, amikor a lány beejtette a konzervet a bútor alá, és kijött az a szellem csaj.
A túlvilág szülöttében amikor a lány kinyitotta a tükröspolcot, és ott volt Jumbi.
De még nagyon sok van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!