Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Family Guyban látott filmjelenet?

Family Guyban látott filmjelenet?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik részben volt egy filmparódia jelenet: A szekrényben (gardróbban) volt egy démon, aki beszippantotta Stewiet meg Meget is. Lois a derekára kötött egy kötelet, Peter fogta a végét és Lois besétált a szekrénybe, ahol olyan dimenziókapu volt, hogy amikor Lois megtalálta Stewiet, akkor a nappali plafonján nyílt kapun(?) estek ki. Meg pedig Peter seg.géből mászott ki.

Ugyan ezt a jelenetet láttam a TCMen, nagyon régi film, olyan 60as évekbeli lehet. Ugyan ez van abban is, démon a szekrényben, bemegy a nő, gyerekestől kiesik a plafonon át a földszintre. Mi ennek a filmnek a címe?

2010. máj. 26. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyébként nem a plafonból esnek ki, hanem csak Meg seggén keresztül jöhetnek vissza a világukba xD

am nem tom bocsi, csak hozzá kellett szóljak :)

2010. máj. 26. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Kopogó szellem ^^ Jóóó film ^^
2010. máj. 27. 09:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm :D Meglett közben a rész, első válaszoló: igen Meg seggén jönnek ki :D azért plafont írtam, mert a filmben plafon van és összefolytak. De megvan, 4dik évad 26dik rész, hülye Peter hazavitt egy indiánkoponyát és azért történtek a dolgok :d
2010. máj. 27. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, Poltergeist
2010. máj. 28. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!