Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Rajzoltam: Szerinted hasonlit?...

Rajzoltam: Szerinted hasonlit? Szerintetek tenyleg lehet javitani a rajzolason a "hogyan rajzolj konyvekkel"?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 16. 09:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az első nem rossz :) A második gáz kicsit, ne hari.
2012. márc. 16. 09:39
 2/12 A kérdező kommentje:

Elethubben szeretnek rajzolni, meg hogy egy kicsit jobban hasonlitson a rajzom az eredetire. A 2 kep kozott szinte kerek egy ev van, a kislanyomrol rajzoltam, fenykeprol. Szeretnek egy rajzot a falra rola, de egy tokeleteset.

Van, hogy nem talalom meg, hogy mit kene rajta valtoztatnom azert, hogy jobban hasonlitson. Mar vagy 5 eve nem rajzoltam, most megint kedvet kaptam hozza, de ilyen jol meg nem sikerult elotte rajzolnom. Min kellene valtoztatnom, hogy jobban hasonlitson a kepre a rajz?

Azon a kepen, ahol idosebb, arra tippelek, hogy a szeme kicsit tavolabb kerult, mint kellett volna, de mar nem mertem kiradirozni, mert feltem, hogy total elrontom:D

2012. márc. 16. 09:44
 3/12 A kérdező kommentje:

Igazsag szerint az elso linkemet masodikra rajzoltam, a masodik linkes rajzot rajzoltam eloszor, s bevallom, azt nem olyan precizen rajzoltam, 2. alkalommal mar jobban megmeregettem, hogy mi hova kell, hogy keruljon...de ezek szerint azon latszik is, hogy jobban osszecsapott munka:D

Kicsit turelmetlen termeszet vagyok, talan ezert.

2012. márc. 16. 09:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Leci kifejtened bovebben, mit ertesz az alatt, hogy gaz, mi nem stimmel rajta? Javitani szeretnek rajta. Persze ujra kezdenem az egeszet, azon mar szerintem radir nem segit:D
2012. márc. 16. 09:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Felrakok egy masik kepet a gazosabb keprol, mert meghajlik a papir a kepen, talan ez is ront valamit az osszhatason:

[link]

2012. márc. 16. 09:55
 6/12 anonim ***** válasza:

Azért gáz szerintem, mert aránytalan, az egész fej mintha el lenne húzva, vagyis hogy szélesebb mint hosszabb, a szemek pedig nagyok, ezen kívül a pofija kicsit "szögletes", nem olyan szép kerek, mint egy dombocska, mint az eredeti képen.

Amúgy a kislány szép :)

De ha jól le akarod rajzolni, akkor ahhoz türelem kell :)

2012. márc. 16. 10:49
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen, azt en is eszrevettem, hogy pufibb lett, mint kellene, de a szemeket nem vettem eszre, valoban nagyobbak, mint az eredetin. Na errol beszeltem, hogy latom, hogy valami nem stimmel, de nem tudok rajonni, hogy mi az:D

Szoval megprobalom ma ujra lerajzolni ugyanezt a kepet, es felrakom, ha kesz, majd leci velemenyezd. Probalok idot szakitani ra ma, lehet csak este jutok oda, ma takaritanom kell:D

2012. márc. 16. 11:04
 8/12 A kérdező kommentje:

Hat, ...lerajzoltam ujra. Szerinted jobb lett?

[link]

Talan harmadjara tokeletes lesz:D

2012. márc. 16. 17:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Csak a mosoly lemaradt:S
2012. márc. 16. 17:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne hari hogy ezt mondom, de még rosszabb, mint az első verzió :S Egy öregemberre hasonlít inkább.
2012. márc. 16. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!