Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tényleg baj, ha a rajzoláson,...

Tényleg baj, ha a rajzoláson, festésen (stb efféle tevékenységen) kívül nem nagyon érdekel más?

Figyelt kérdés
Hogy nem érdekelnek mások olyan ügyei, hogy kivel jött össze, kivel szakított, mi megy a tv-ben, ki ma legnagyobb sztár, hanem a szabadidőmet az alkotásnak adom át.
2010. okt. 10. 22:15
1 2
 1/11 anonim válasza:

nem

bárcsak több lenne az ilyen

2010. okt. 10. 22:22
 2/11 anonim ***** válasza:

én gyúrok és fényképezek...

bulvárbunkó vagyok, de nem érdekel :)

2010. okt. 10. 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Ez egy egész jó elfoglaltság olyan téren is, hogy megélhetést is tudsz magadnak biztosítani belőle ha tehetséges vagy és sokat fejleszted magad! Semmi gond azzal hogy művész lélek vagy ;)
2010. okt. 10. 22:42
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

Baj, mert szakbarbár leszel. Legalább a határterületekkel kéne foglalkoznod. Pl. művtöri, építészet, szobrászat, filmezés. Nyilván nem akadémiai szinten, csak hogy képben legyél.

Egyébként a kérdésed kicsit erőltetett, tudod te jól, hogy nem baj. Gondolkozz már el, muszáj volt ezt kiírni? Ezeket a válaszokat vártad. Nem kérdeztél semmit, csak igényled, hogy fényezzenek kicsit. Nem vagy egy cseppecskét elszállva magadtól?

2010. okt. 10. 22:53
 5/11 A kérdező kommentje:
"Legalább a határterületekkel kéne foglalkoznod" Ezzel nincs gond, szeretem a művészettörténet, az animáció története. Ezt inkább arra értettem, hogy míg mások (fősuli) szétisszák magukat minden este, én szívesebben rajzolok; illetve amikor azt mesélik, hogy ez és ez tegnapelőtt még jártak, tegnap nem, megint, rohadtul nem bír érdekelni. Vagy amikor azt kérdezik tőlem, hogy jó-e a cipő amit vettek? Én meg azt mondom, hogy jó, de közben nem érdekel. Itt inkább azon van a hangsúly, hogy nem érdekelnek mások ügyei.
2010. okt. 11. 07:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Velem is így van, de kifelé nem ezt mutatom. Vagyis próbálom, de így is eléggé elszigetelődök az emberektől, mert nem megyek bulizni stb., hanem rajzolok.

És ez szerintem jó is, mert a jövőmet is ezzel kapcsolatba képzelem el, de az nem jó, hogy a tanulás sem érdekel. Pedig gimibe azért kellene.

2010. okt. 11. 20:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Engem se érdekelt nagyon a tanulás, mégis felvettek fősulira, mondjuk rajzból volt a felvételi
2010. okt. 11. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
nem baj ez csak az a lényeg hogy élj azért társasági életet is, nekem a kisképzőben nem volt nehéz mert mindenkit a rajz érdekelt, de közben buliztunk is, de mit ér a művészet ha nincs kivel megosztani
2010. okt. 12. 12:45
 9/11 anonim ***** válasza:
És melyik fősulira jársz? Nehéz volt a felvételi?
2010. okt. 12. 20:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Kaposvár... nem mondhatnám. Legalábbis, nekem elsőre sikerült.
2010. okt. 12. 21:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!